Την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, μας ενημερώνει για τον ιό ΗΙV και τις αυξητικές τάσεις που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια.

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το Υπνωτήριο Αστέγων των Γιατρών του Κόσμου. Στόχος του Υπνωτηρίου είναι να παρέχει στους αστέγους προσωρινή στέγη και προνοιακές υπηρεσίες.

Για τις διατροφικές διαταραχές στους εφήβους, μας ενημερώνει η Μαρί Κυριακού την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. Οι διαταραχές της θρέψης θεωρούνται ως η νέα μάστιγα της εποχής και η σωστότερη αντιμετώπιση είναι η ενημέρωση του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας.

Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας παρουσιάζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, που πραγματοποιούνται από την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Μέσα από το παιχνίδι, την μουσική και τα εικαστικά τα παιδιά συνεργάζονται δημιουργικά.

Τέλος, την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών Ιωαννίνων παρουσιάζει η Μαρί Κυριακού την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων φροντίζει για τη θεραπεία, την εκπαίδευση, την αποκατάσταση και την ένταξη στην κοινωνία παιδιών με αναπηρίες.

 

greekaffair.gr