Η Μαρί Κυριακού βρέθηκε κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παιδικό χωριό «Φίλυρο» στη Θεσσαλονίκη με δώρα, γλυκά  και εκατοντάδες τρόφιμα από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που προσφέρθηκαν για τη στήριξη της διαβίωσης των παιδιών.

me agapi-1

To Διοικητικό Συμβούλιο του Παιδικού Χωριού υποδεχόμενο την κα. Κυριακού εξέφρασε  τη χαρά και την ικανοποίηση για το ενδιαφέρον της προς τα παιδιά.

Η συγγραφέας και παρουσιάστρια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ξεναγήθηκε στο χωριό, συζήτησε και έπαιξε με τα παιδιά, τους χάρισε δώρα και παραμύθια με τον Μάικ το Φασολάκη, ζωγράφισε αλλά και έπαιξε μαζί τους σε ένα από τα σπιτάκια του χωριού.

me agapi-2

«Είναι πολύ σημαντικό», είπε σε δήλωσή της, «να μπορείς να προσφέρεις αγάπη και χαρά στα παιδιά. Και εμείς την αγάπη τη δίνουμε απλόχερα. Τώρα που καταφέραμε να τους δώσουμε και χαρά, χαιρόμαστε και εμείς διπλά.»

Η Μαρί Κυριακού ενίσχυσε και το bazaar του παιδικού Χωριού αγοράζοντας εικόνες αλλά και δωράκια στα ίδια τα παιδιά που διαμένουν εκεί.

me agapi-3

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, Ζωή Δανιηλίδου, είπε ότι η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ έχει απήχηση στον κόσμο καθώς και  προσφορά έμπρακτης αγάπης και αυτό είναι που μετράει.

me agapi-5

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Αντώνης Ρωμανός, εκ μέρους των Σούπερ Μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, που προσέφεραν περισσότερες από 300 σακούλες προϊόντων, σχολίασε πως «χαιρόμαστε που σε συνεργασία με την εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ στηρίζουμε παιδιά που το έχουν ανάγκη.»

me agapi-4

me agapi-6

me agapi-7

me agapi-8

me agapi-9

 

greekaffair.gr