Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση η Μαρί Κυριακού παρέδωσε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις μπλούζες που είχε σχεδιάσει με σύνθημα «Keep giving and get love».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «ΜΕ ΑΓΑΠΗ», μαζί με την Αφροδίτη Παπαξένου, ιδιοκτήτρια των καταστημάτων «Serendipity» στα οποία διατίθενται οι μπλούζες, παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου κ. Ηρώ Ζερβάκη τα χρήματα από τις πωλήσεις προκειμένου να στηρίξουν με αυτά τα παιδιά που διαβιούν εκεί.

me agapi 2

«Θέλω να ευχαριστήσω», είπε η Μαρί Κυριακού, «για ακόμη μία φορά όλους εκείνους που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθειά μας. Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική και έτσι καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδιά.»

Η κ. Ζερβάκη αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια στην πρωτοβουλία της κ. Κυριακού. «Δεν είναι η πρώτη φορά που η κ. Κυριακού βρίσκεται στο πλευρό μας και στηρίζει το έργο μας. Είναι πάντα δίπλα μας και πάντα βρίσκει τρόπους για να στηρίξει τα παιδιά μας.»

Η ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Serendipity ευχήθηκε να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες προκειμένου να βοηθηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη.

me agapi 3

 

greekaffair.gr