Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός ταλαντούχος ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου, με σεβασμό προς τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα, ερμήνευσε και ενορχήστρωσε μερικά από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, τα οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τις φωνές των μεγαλύτερων ερμηνευτών της χώρας μας.

mavrikios-mavrikiou-plessa (13)
O Μαυρίκιος Μαυρίκιου υπεύθυνος του συνολικού προγράμματος και παρουσία του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα κατάφερε να αγκαλιάσει με της δροσερές μελωδίες όλο το κοινό και τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, καθώς και με τις ιδιαίτερες διασκευές που έκανε. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραγούδησε στο σύνολο είκοσι πολυ-τραγουδισμένα τραγούδια του μεγάλου μας Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα και απέδειξε ότι μπορεί να είναι άξιος συνεχιστής του Πουλόπουλου, του Γιάννη Βογιατζή κ.α.λ. Στο τέλος της συναυλίας ο κύπριος ερμηνευτής Μαυρίκιος Μαυρικίου καταχειροκροτήθηκε από τα τετρακόσια άτομα που βρέθηκαν στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

mavrikios-mavrikiou-plessa (12)
Τέλος, συνοδευόμενος από τη σπουδαία δεκαμελή «Ορχήστρα των Αισθήσεων» που δημιούργησε ο ίδιος, κατάφερε να αναδείξει όλο το ταλέντο, τόσο το προσωπικό όσο και των μουσικών του, και να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο.

[Best_Wordpress_Gallery id=»11″ gal_title=»Mavrikios-Mavrikiou-Live»]