Το Παυσίλυπον είναι ένα υπέροχο μουσικό μεζεδοπωλείο στη Νέα Κηφισιά με άνετο και φιλόξενο χώρο, σπιτική κουζίνα, εξαιρετικό κρασί, προσιτές τιμές και πάνω απ’ όλα…πολύ καλή μουσική.
Η ορχήστρα του απαρτίζεται από νέους και πολύ ταλαντούχους μουσικούς που αποδίδουν περίφημα διαχρονικά ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια. Οι μουσικές επιλογές του προγράμματος είναι προσεγμένες και η ροή του είναι άριστα δομημένη με τρόπο ώστε να κρατάει το κέφι αμείωτο από την πρώτη μουσική νότα μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

mezedopwleio pafsilypon 1

mezedopwleio pafsilypon 5

mezedopwleio pafsilypon 7
Όλα τα παραπάνω ίσως θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αρκετά ώστε να παροτρύνεις κάποιον να το επισκεφθεί. Γιατί λοιπόν να γράψει κανείς περισσότερα; Γιατί το «Παυσίλυπον» είναι πάνω απ’ όλα κάτι παραπάνω. Είναι η μαγική του ατμόσφαιρα που μετατρέπει όλο το μαγαζί σε μια παρέα, το κέφι του που σε σηκώνει να χορέψεις πριν το καταλάβεις.
Το «Παυσίλυπον» είναι στέκι με όλη την ουσία της λέξης Ανήκει στην κατηγορία των μαγαζιών που τη μεγαλύτερη διαφήμιση για το μαγαζί την κάνουν οι άνθρωποι που το έχουν επισκεφθεί. Στις μέρες μας δε που μας βομβαρδίζουν με κατήφεια και λύπη ποιο μαγαζί διασκέδασης θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο από αυτό που σου παύει τη λύπη με το όνομά του και μόνο;

mezedopwleio pafsilypon 2

mezedopwleio pafsilypon 3

mezedopwleio pafsilypon 6

 

mezedopwleio pafsilypon 8

” ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ ”
Το στέκι του καλοφαγά αλλά και του γλεντζέ. Παυσίλυπον στην Νέα Κηφησιά (Ιλισίων 26), για άτομα με “μουσικές” ανάγκες !

ΑΝΕΤΟ PARKING
ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΕΜΑΤΗ ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
ΟΙΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ
ΦΙΛΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ
ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

mezedopwleio pafsilypon 10

mezedopwleio pafsilypon 9

http://www.pausilipon.gr/

greekaffair.gr