Μίνι Συνέντευξη:Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στο greekaffair.gr για τον νέο του ρόλο δίπλα στον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί.

Ακόμα μας είπε και για την ξέφρενη πορεία που έχει πάρει η παράσταση του  “Το Ημερολόγιο ενός Τρελού”.

 

Κ.Τ. Δημήτρη πως προέκυψε η συνεργασία με το Γιάννη Αιβάζη και τον Μπουράκ Χακί ; 

Δ.Γ. Με το Γιάννη μας συνδέει μια φιλία αρκετών χρόνων, η πρόταση ήρθε μετά από μια ξέφρενη πορεία που είχα με το “Ημερολόγιο ενός Τρελού” που συνεχίζει την περιοδεία του με μεγάλη επιτυχία. Ο Γιάννης όταν μου έκανε την πρόταση δέχτηκα με μεγάλη χαρά αμέσως ενώ να τονίσω ότι βρήκα πολύ ενδιαφέρον, το ρόλο που μου πρόσφερε δίπλα στον Μπουράκ Χακί ένα αρκετά μεγάλο και καταξιωμένο ηθοποιό .

Κ.Τ. Δημήτρη ποιος θα είναι ο ρόλος σου που θα συμπρωταγωνιστήσεις δίπλα στο Μπουράκ Χακί;

Δ.Γ. Έχω το ρόλο ενός δικηγόρου που μπερδεύω πράγματα και καταστάσεις στο έργο μέσα ενώ συγχρόνως θα καταφέρω να δημιουργήσω την μια παρεξήγηση πίσω από την άλλη.

 

 

Κ.Τ. Δημήτρη η συνεργασία σου με τον ηθοποιό Μπουράκ Χακί πως είναι;

Δ.Γ Είναι εξαιρετική πολύ καλή, στη δουλειά έχουμε μια τέλεια επικοινωνία ενώ πάνω  στην σκηνή υπάρχει άριστη χημεία, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια όμορφη και άψογη  συνεργασία.

Κ.Τ. Ο “Κύκλος” μέχρι πότε θα παίζεται  στο θέατρο Σταθμός ;

Δ.Γ.Θα πάει σίγουρα μέχρι το Πάσχα αρχικά, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για περιοδεία σε Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας .

Κ.Τ. Δημήτρη ο “ΤΡΕΛΟΣ” θα συνεχίσει την περιοδεία του ;

Δ.Γ Ναι συνεχίζει κανονικά 16/3  θα έχω άλλη μια παράσταση στη Νέα Σμύρνη στο φεστιβάλ Γαλαξίας όπου θα συμμετέχουν και μεγάλα ονόματα, ενώ μετά θα συνεχίσω σε  Πάτρα, Κρήτη, Ρέθυμνο και άλλες πόλεις ….

Κ.Τ.Αλήθεια πως κατάφερες να παντρέψεις δυο θεατρικούς ρόλους μαζί ταυτόχρονα;

Δ.Γ. (Χαχαχαχ γέλια) Δεν προλαβαίνω τρέχω, σαν “τρελός” και δεν είναι μόνο οι δυο θεατρικοί ρόλοι που έχω στο θέατρο , είναι και ένας ακόμα και ο ποιο σημαντικός της ζωής μου, θα έλεγα αφού είναι για μένα ο πρώτος και ο τελευταίος  αυτός του “πατέρα”  όλοι οι άλλοι είναι μεν δυνατοί ρόλοι αλλά στη ζωή μου για εμένα είναι πάνω από όλα ο υιός μου. Όσο αφορά τους δυο ρόλους μου στο θέατρο, όχι δεν μπορώ να καταφέρω να τους παντρέψω μαζί .

Κ.Τ. Δημήτρη ο τρελός θα πάει και τρίτη χρονιά ;

Ναι ετσι λέω,θα πάει και για τρίτη χρονιά η αλήθεια είναι δεν περίμενα ούτε εγώ ο ίδιος  να έχει τόσο μεγάλη απήχηση ώστε να φτάσω στο σημείο να πω ότι θα το πάω και τρίτη χρονιά.

Κ.Τ. Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για αυτήν την μίνι συνέντευξη ..

Δ.Γ. Εγώ σε ευχαριστώ πολύ Κυριάκο.

Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Wyndham grand, για την παράσταση: Ο κύκλος.

Τέλος να πούμε ότι την πέμπτη το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Wyndham grand, πραγματοποιήθηκε στην διαμορφωμένη  αίθουσα Ήρα, η συνέντευξη τύπου για την παράσταση: Ο κύκλος. Πρόκειται για ένα έργο του Δημήτρη Μητρόπουλου. Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει στις 9/3/2017 στο θέατρο Σταθμός. Την συνέντευξη τύπου  ξεκίνησε ο  σκηνοθέτης και ηθοποιό ο οποίος σκηνοθετεί την παράσταση.

Ο Γιάννης Αιβάζης, ευχαρίστησε προσωπικά το ακροατήριο και στη συνέχεια είπε ότι είναι μια ευχάριστη στιγμή για τον ίδιο, επειδή βρίσκεται με φίλους που στήριξαν αυτό το εγχείρημα. Αναφέρθηκε στη γνωριμία του με το Δημήτρη Μητρόπουλο, η οποία μετράει τρία χρόνια. «Ο κύκλος» είναι η τέταρτη σκηνοθετική δουλειά του.Όσον αφορά το έργο, πρόκειται για μαύρη κωμωδία όπου οι ρυθμοί της είναι πολύ γρήγοροι. Στην υπόθεση, η ζωή των ηρώων κινείται από την κωμωδία στον προβληματισμό. Σχολίασε θετικά, ότι η δουλειά του Μπουράκ Χακί είναι άκρως επαγγελματική. Ο ίδιος, αισθάνεται περήφανος για το στήσιμο της δουλειάς.

Η Ευγενία Παναγοπούλου ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την υπέροχη δουλειά. Ακολούθησε ο Νίκος Κερασιώτης όπου ευχαρίστησε και δημόσια για την πρόταση του Αιβάζη. Υποδύεται τον Πελοπίδα, έναν Ελληνογάλλο ο οποίος ταλαιπωρεί την οικογένεια του Ερρίκου. Ο κύριος Γκορούσης ανέφερε ότι η συνεργασία αυτή γεννήθηκε ως ιδέα, το καλοκαίρι. Άφησε μια νότα αισιοδοξίας. Πιστεύει ότι η δουλειά θα πάει καλά και ότι τα οικονομικά οφέλη όλων, θα ευοδωθούν. Τη συνέντευξη τύπου έκλεισε ο κύριος Αντύπας ο οποίος είπε ότι το θέατρο ενώνει. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι δουλεύουν 30 άτομα για την παράσταση. Ελπίζει στο καλό αποτέλεσμα.

 Λίγα Λόγια για την παράσταση “Ο ΚΥΚΛΟΣ”
 

Ένας σαρανταπεντάρης μικροαστός (Γιώργος Κοψιδάς) ξαφνικά χάνει τα πάντα!  Αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως σαν από μηχανής θεός, ο δικηγόρος της πρώην γυναίκας του  (Δημήτρης Γιώτης), του δίνει την λύση μη ξέροντας τις προθέσεις του. Το μπέρδεμα όμως στη ζωή του θα το φέρει μια απρόσμενη επίσκεψη απο την Τουρκία (Burak Hakki) που θα του αλλάξει τη ζωή. Θα του φέρει την αλήθεια και ξεκαρδιστικές συναντήσεις με απίθανους χαρακτήρες (Κατερίνα Τσάβαλου, Ευγενία Παναγοπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Νίκος Κερασιώτης). Ο κύκλος της ζωής ειναι παντα απρόβλεπτος!

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά (με διάλλειμα)

Πρωταγωνιστούν με σειρά εμφάνισης

ΓIΩPΓOΣ KOΨIΔAΣ, ΔHMHTPHΣ ΓIΩTHΣ,

KATEPINA TΣABAΛOY, EYΓENIA ΠANAΓOΠOYΛOY,

BURAK HAKKI, KΩΣTAΣ ΦPAΓKOΛIAΣ, NIKOΣ KEPAΣIΩTHΣ  

 

Φιλική συμμετοχή

XPYΣA ΠAΠΠA, NIKOΛAΣ MAKPHΣ, ΛIΛA MΠAKΛEΣH

ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΛΩΝΗΣ, TETA KAMΠOYPEΛΗ

Kείμενο

ΔHMHTPHΣ MHTPOΠOYΛOΣ

       

Προσαρμογή – Διασκευή κειμένου

ΓIANNHΣ AΪBAZHΣ

         

Σκηνοθεσία

ΓIANNHΣ AΪBAZHΣ

 

Φωτισμοί

NIKOΣ BOYΛΓAPHΣ

 

Σκηνικά

KIKH MHΛIOY

 

Video

NIKOΛAΣ MAKPHΣ

 

Eνδυματολόγος

KΛEΩN ΦYΣEKHΣ

 

Πρωτότυπη μουσική

ΔHMHTPHΣ IΣAPHΣ

Bοηθός σκηνοθέτη

HΛIAΣ MIXAHΛ

 

Φωτογραφίες εξωφύλλου

POYΛA MONIAKΙ

Δημόσιες Σχέσεις – Προβολή

ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ ΔΡΟΎΤΣΑ

Τηλ: 6942065888, email: mdroutsa@gmail.com

 

Υπεύθυνη social media

ΛΙΝΑ ΒΟΥΤΣΙΝΑ

Συνέντευξη – Ρεπορτάζ : Κυριάκος Τσικορδάνος