Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Αthens Xclusive Designer Week 17th Edition στον Εκθεσιακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Λ.Συγγρού.
moda-axdw guests 1
moda-axdw guests 2
moda-axdw guests 3
Η διοργανώτρια Τόνια Φουσέκη έβαλε ψηλά τον πύχη και διοργάνωσε μία εκπλητική Εβδομάδα Μόδας,με πολλούς Έλληνες Σχεδιαστές να δίνουν το παρών,γνωρίζοντας έτσι τις δημιουργίες τους στο ευρή κοινό και τον εμπορικό κόσμο της μόδας.
Εκπληκτικά Show,παρέλαση πολλών επωνύμων ,εκθέσεις από χορηγούς αλλά και διαγωνισμός σχεδίου στην είσοδο του Axdw,φωτογράφοι,δημοσιογράφοι και άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων έδωσαν για ακόμα μία φορά το παρών.
moda-axdw guests 4
moda-axdw guests 5
moda-axdw guests 6
moda-axdw guests 7
Ο Μάκης Τσέλιος με τις μοναδικές δημιουργίες του,η Κathy Heyndels με τις αέρινες δημιουργίες της,ο Μίλτος με την εξαιρετική υψηλή ραπτική που παρουσίασε,ο Ερωτόκριτος με τις ιδιαίτερες προτάσεις του όπως κ.α νέοι και παλιοί σχεδιαστές έδωσαν τις δικιές τους προτάσεις(άλλες πετυχημένες κ.α όχι αλλά ας μην χαλάσουμε τις καρδιές μας μέρες που είναι,άλλωστε δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα).
moda-axdw guests 8
moda-axdw guests 10
moda-axdw guests 11
moda-axdw guests 9
Πολλά επώνυμα μοντέλα έκαναν πασαρέλα όπως η Ιωάννα Λίλη, η Βίκη Κουλιανού, η Κατερίνα ΕυαγγελινούΕυτυχία Λαζάρου, η Ελένη Κόκκινου κ.α.Μέχρι και ο Πέτρος Ίμβριος μαζί με τονΤριαντάφυλλο.
moda-axdw guests 12
 Αλλά μην σας κουράζω άλλο με λέξεις ας δούμε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισα μόνο για εσάς.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-LK FOTOARTISTICA
moda-axdw 2
moda-axdw 3
moda-axdw 4
moda-axdw 5
moda-axdw 6
moda-axdw 7
moda-axdw 8
moda-axdw 4
greekaffair.gr