Το μοσχαράκι Κατσαρόλας είναι πραγματικά ένα  υπέροχο φαγητό κατσαρόλας!

Εμείς σήμερα θα μαγειρέψουμε μια παραδοσιακή συνταγή από την Καλαμάτα και ειμαι σίγουρος ότι όταν το δοκιμάσετε θα θέλετε να το φτιάξετε ξανά και ξανά!

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ

1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ

1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ

½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Χαράζουμε στη μέση το μοσχάρι και το χτυπάμε σιγά σιγά μέχρι να ανοίξει, το πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο σκορπάμε το σκόρδο, το μαϊντανό, το τυλίγουμε σε ρολό και το δένουμε με σπάγγο. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το ρολό με το λάδι μας σβήνουμε με το κρασί και σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας, αφήνουμε να σιγοβράσει για ½ ώρα, αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό. Βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Στο ζουμί που μας έχει μείνει στη κατσαρόλα προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο το κορν φλάουρ διαλυμένο και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.