Μοσχάρι με Λαχανικά μια συνταγή που έχει ολα τα  αρώματα της μάνας γη.Τέτοια νοστιμιά σίγουρα δεν έχετε ξαναφάει.

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ

3 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΡΑΣΙ

3 ΠΑΤΑΤΕΣ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ

3 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ

½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το λάδι και τα κρεμμύδια, όταν πάρει χρώμα το σβήνουμε με το κρασί ρίχνουμε τις τομάτες αλάτι πιπέρι μαϊντανό και το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει. Καθαρίζουμε τις πιπεριές τις κόβουμε σε φέτες μαζί με τις πατάτες, κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες και σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τα λαχανικά μας. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε τις πιπεριές τις πατάτες το κρέας με την σάλτσα του και τις μελιτζάνες, ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.