Μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα μια συνταγή που θα γλύφεται τα δάκτυλα σας 

Υλικά Συνταγής 
1 κιλό μοσχάρι σε πολύ μικρά κομμάτια
αλάτι
πιπέρι
1 κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
3 φύλλα δάφνης
3 κόκκους μπαχάρι

Προετοιμασία 

Θέλετε να φτιάξετε μοσχάρι στιφάδο να γλείφουν όλα τα δάχτυλά τους; Δείτε εδώ μια εύκολη συνταγή για πολύ γευστικό στιφάδο.

Καταρχήν, καθαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια και κόβουμε το κρέας σε κομματάκια.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια χύτρα και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 15 λεπτά. Αν δεν έχουμε χύτρα, χρησιμοποιούμε κατσαρόλα για λίγο περισσότερο χρόνο.

Μετά, αδειάζουμε όλα τα υλικά σε μια πήλινη γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου δυομιση ώρες.

 

Το μοσχάρι στιφάδο στη γάστρα είναι έτοιμο! Καλή μας όρεξη!

Χρόνος προετοιμασίας: 
10 λεπτά προετοιμασία
Χρόνος ψησίματος: 
Δύομιση ώρες
Μερίδες: 
6
Βασικά υλικά: 
Κρέας
Κρεμμύδι
Κρασί