Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala Α.Ε. και η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» θέλουν να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες από εκατοντάδες σημεία της χώρας μας και όχι μόνο, που επιλέγουν τη φιλόξενη πόλη των Τρικάλων, το Νομό Τρικάλων για να ζήσουν μαγικές, ανθρώπινες και χαρούμενες ώρες μαζί μας στο «Μύλο των Ξωτικών».

Οι αριθμοί της επισκεψιμότητας εκτινάχθηκαν.

30.000 επισκέπτες πέρυσι παραμονή και ανήμερα Χριστούγεννα, 85.000 επισκέπτες πέρασαν την πύλη  του πάρκου μας τις αντίστοιχες άγιες ημέρες φέτος.

Τα ξωτικά, ο Αϊ-Βασίλης, η Νεράιδα Βιολάντα, οι Μάγοι και το προσωπικό του «Μύλου των Ξωτικών» συνεχίζουν να έχουν ένα μεγάλο χαμόγελο και τεράστια διάθεση να σας υποδεχθούν.

Να πάμε ΟΛΟΙ μαζί τον «Μύλο των Ξωτικών» ψηλά, πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά……

milosxotikon-Trikala

«Μύλος των Ξωτικών»

Wembley, ερχόμαστε…  

78.000 επισκέπτες τίμησαν τον Μύλο των Ξωτικών τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

Μικροί και μεγάλοι από κάθε σημείο της Ελλάδας, με χαμόγελα και πολύ κέφι, περάσανε αξέχαστες ώρες με τους ήρωες του μαγικού Μύλου των Ξωτικών.

Η πόλη των Τρικάλων, η Καλαμπάκα και ο Ορεινός όγκος του νομού Τρικάλων πλημμύρησε από κόσμο και το σκηνικό θύμιζε τελικό αγώνα παγκοσμίου κυπέλου, αφού πολλά από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου ίσως να ήταν πολύ μικρά για να χωρέσουν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του ομορφότερου Χριστουγεννιάτικου πάρκου της χώρας.

Η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών – 800.000 έως σήμερα – συνεχίζεται με αμείωτη ένταση όλες αυτές της γιορτινές ημέρες, ενώ η Οργανωτική επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών προετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με ένα νέο απίστευτο ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Κανείς δεν ξέρει ίσως το επόμενο δελτίο τύπου να έχει τίτλο:

mylos twn kswtikwn 2

«Maracanã ερχόμαστε…»!

 

 

greekaffair.gr