Στην Ελλάδα, όταν λέμε «Κομμωτική», αυτόματα η σκέψη πηγαίνει στο όνομα Νίκος Αμάραντος. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις, που ένα όνομα ταυτίζεται απόλυτα με το αντικείμενο εργασίας του.

Τα Ε.Ε.Σ. Νίκος Αμάραντος παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους σπουδαστές τους στο τομέα της Κομμωτικής & των επαγγελμάτων ομορφιάς όπως Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Ονυχοπλαστική, Αισθητική Προσώπου, Επαγγελματικό Μακιγιάζ καθώς από το 1960 διδάσκουν αποκλειστικά τις παραπάνω ειδικότητες.

Τέλος δεκαετίας του 50 και ο Νίκος Αμάραντος συλλαμβάνει την ιδέα ίδρυσης της συγκροτημένης Σχολής Κομμωτών. Και η πιο ζωηρή φαντασία δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει το βαθμό εξέλιξης αυτού του εγχειρήματος, που μετέτρεψε μία τεχνική σχολή σε κυψέλη δημιουργίας νέων ανθρώπων και «φυτώριο» χιλιάδων νέων κομμωτών μέσα από το οποίο έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες σημερινοί επαγγελματίες κομμωτές σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Με οδηγό την τεχνογνωσία του μεγαλύτερου και διάσημου κομμωτή στην Ελλάδα Νίκου Αμάραντου και σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως Wella, Schwarzkopf, Rilken, Paul Mitchell το Ε.Ε.Σ. Νίκος Αμάραντος είναι η πιο σίγουρη λύση για την επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων κομμωτών.

Πρώτος ο εκπαιδευτικός όμιλος ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ καθιέρωσε, για τους αποφοίτους της, σεμινάρια σε χώρες του εξωτερικού, που διαμορφώνουν την εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης.

Η μακροχρόνια παράδοση συνεχίζεται με την επιτυχημένη εκπαιδευτική παρουσία του εκπαιδευτικού ομίλου Νίκος Αμάραντος με τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ, την ΑΜΑΡΑΝΤΕΙΟ (ΕΠΑ.Σ. πρώην ΤΕ.Σ & Τ.Ε.Ε.), το εκπαιδευτικό κομμωτήριο ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ και το κατάστημα επαγγελματικών ειδών κομμωτηρίου.

Η θεωρητική εκπαίδευση και καθημερινή πρακτική εξάσκηση σε όλους τους τομείς κάνουν τους σπουδαστές του ομίλου να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας.

Με τη λήξη όλου του κύκλου εκπαίδευσης οι απόφοιτοι Κομμωτικής των Ε.Ε.Σ. Νίκος Αμάραντος μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους σε κομμωτήρια ή να ιδρύσουν δικό τους με τις προϋποθέσεις του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 133/05)

Λειτουργούν τμήματα για αρχάριους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα αλλά και για επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να τελειοποιήσουν ή να φρεσκάρουν την τέχνη τους.

Εγγραφές όλο το χρόνο, γίνονται δεκτοί σπουδαστές απ’ όλο τον κόσμο.

Τμήματα για Αρχάριους

  • Κομμωτική
  • Μανικιούρ – Πεντικιούρ
  • Ονυχοπλαστική
  • Αισθητική Προσώπου
  • Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Μετεκπαίδευση Επαγγελματιών

  • Κομμωτική
  • Μανικιούρ – Πεντικιούρ

Σεμινάρια

  • Προσθετική Μαλλιών
  • Ρεφλεξολογία
  • Αποτρίχωση – Μασάζ Πλάτης

Ενημερωθείτε για τα νέα πιο οικονομικά δίδακτρα στο website του ομίλου www.amarantos.gr ή στα τηλέφωνα 801 111 1960 (αστική χρέωση) ή 210 3800237 (από κινητό).

 

Ακαδημίας 78, Αθήνα, 10678, ΑΤΤΙΚΗΣ

2103817433 , 2103800237, 2103804032

Fax: 2103804701

website:  http://www.amarantos.gr

email:  info@amarantos.gr

facebook: https://www.facebook.com/nikosamarantos/


Το greekaffair.gr ευχαριστεί τη σχολή Νίκος Αμάραντος για την φροντίδα και την περιποίηση που παρέχει στην ομάδα μας.