Νηστίσιμη συνταγή: Τσιπούρα στη λαδόκολλα με λαχανικά

Σήμερα θα φτιάξουμε μια πολύ νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή τσιπούρα στη λαδόκολλα. Ένα πολύ υγιεινό  και θρεπτικό φαγητό οπού μέσα του κρύβει πολλές βιταμίνες.

Πάμε να δούμε την συνταγή μας.

Υλικά
6 Τσιπούρες 400-500γρ
1 Κρεμμύδι
2 Κολοκυθάκια μικρά
2 Καρότα
1 Πατάτα
2 Σκελίδες σκόρδο
Λίγο Μαϊντανό
2 Ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Λεμονί
Λάδι
Αλουμινοχαρτο
Λαδόκολλα

Λαδολέμονο
150γρ λαδι
Χυμό από 2 λεμονιά
Αλάτι
Ρίγανη

Εκτέλεση

Παίρνουμε τις τσιπούρες τις καθαρίσουμε βγάζουμε τα λέπια και τις πλένουμε.
Παίρνουμε τα λαχανικά μας τα πλένουμε.
Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις πατάτες τα κολοκυθιά και τα καρότα.Το κρεμμυδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένο οπως και τις ντομάτες.
Ρίχνουμε το αλάτι πιπέρι και τη ρίγανη στις τσιπούρες
Σε ένα μπολ βάζουμε τα λαχανικά μας και τα αλατοπιπερώνουμε
Στρώνουμε αλουμινόχαρτο και από πάνω τοποθετούμε λαδόκολλα βάζουμε 2 τσιπούρες και αλείφουμε με λίγο σκόρδο την κοιλιά βάζουμε τα χορταρικά μας από πάνω ριχνουμε ελαιόλαδο κρασί και λεμόνι τυλίγουμε σφιχτά.
Κάνουμε το ίδιο με τις άλλες τσιπούρες και τις τοποθετούμε σε ταψί βάζοντας λίγο νερό και ψηνουμε στους 170° C για 1 ώρα περίπου.
Τις βγάζουμε ξετυλίγομαι και σερβίρουμε με λαδολέμονο.