Οι Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν διαδηλώσεις την ημέρα του μνημόσυνου του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Και απειλούν ότι θα μπλοκάρουν τα σύνορα

Στις 26 Οκτωβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και Αλβανοί εθνικιστές ετοιμάζουν διαδηλώσεις.

 

Τα ακραία κοινωνικά μέσα στην Αλβανία έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες 24 ώρες με αφορμή τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του Κατσίφα στους Βουλιαράτες από τις πάνοπλες αλβανικές δυνάμεις, Renea, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Σαββατοκύριακου.

Όπως βλέπετε με ανάρτηση τους σε «πατριωτική» ιστοσελίδα, όπως τη χαρακτηρίζουν, γράφουν: 

«Στις 26 Οκτωβρίου θα έρθουν στην Αλβανία Έλληνες εξτρεμιστές για το μνημόσυνο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα. Σας καλούμε για μπλόκο στην Κακαβιά. Όποιος θέλει στις 26 Οκτωβρίου Θα γίνει η διαδήλωση. Καλούμε κάθε πατριώτη .
Μπλόκο στους Έλληνες εξτρεμιστές που θέλουν να μπουν στην Αλβανία
Διαδώστε το».

Οι παραληρηματικές αυτές αναρτήσεις που ευτυχώς αντιπροσωπεύουν μόνο ακραίες αλβανικές φωνές , έρχονται να προστεθούν στην καταστροφή των υλικών που είχαν αγοραστεί για την ανέγερση εκκλησίας για τον άτυχο Βορειοηπειρώτη στους Βουλιαράτες.

Κι όλα αυτά; Την ώρα που η μάνα ακόμα περιμένει να μάθει τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας. Οι αλβανικές αρχές την έχουν στην αναμονή…

 

Αλήθεια τι θέση σκέφτεται να πάρει το υπουργείο Εξωτερικών και τι ενέργειες σκέφτεται να πράξει ;