«Πάμε φουλ για εκλογές τον Μάρτιο» Αλήθεια η ψέματα; Τι λέει το Μάξιμου ;

Λένε ότι δεν ισχύουν δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πρωθυπουργό να προσφεύγει στις κάλπες αν δεν βρει 151 ψήφους για να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαψεύδουν από την κυβέρνηση τα περί εκλογών των Μάρτιο, τονίζοντας πως τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Πρωθυπουργό να συνομιλεί με συνεργάτες του και να είναι έτοιμος για εκλογές το Μάρτιο, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Τα δημοσιεύματα βασίζονται στο πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να βρει η κυβέρνηση τις 151 ψήφους που χρειάζεται για να περάσει από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή έρθει στην ελληνική Βουλή με τον πρωθυπουργό να φέρεται να έχει πει «ή κύρωση της Συμφωνίας ή εκλογές».

Ο πονοκέφαλος της κυβέρνησης γίνεται περισσότερο από έντονος αφού ο Πάνος Καμμένος έχει δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση αν έρθει η Συμφωνία στη Βουλή, ενώ αργότερα ζήτησε το υμβούλιο των πολιτικών αρχηγών να την μπλοκάρει.

Ο πρωθυπουργός πάντως μόλις χθες, ερωτηθείς σχετικά απάντησε εντελώς απαξιωτικά για τον εταίρο του λέγοντας  «που να πάει παιδιά ο Καμμένος, μην ανησυχείτε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ΑΝΕΛ απλά φωνάζουν για να φωνάζουν και είναι έτοιμοι για μια ακόμη μεγαλοπρεπή kolotoumba.

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το Ποτάμι, οι βουλευτές του οποίου εμφανίζονται διχασμένοι για το αν θα ψηφίσουν ή όχι τη Συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που η προσχώρηση του Χάρη Θεοχάρη στις τάξεις της ΝΔ αύξησε κατά μια τις αρνητικές ψήφους.

 

Υ.γ. Πάντως  οπού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά  τα συμπεράσματα δικά σας