Παπαρδέλες με ψαρονέφρι σπανάκι και ανθότυρο.

Υλικά

1 Ψαρονέφρι
Παπαρδέλες
1 Κρεμμύδι
Κρασι
Αλάτι-Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Σπανάκι
Ανθότυρο

Εκτέλεση
Παίρνουμε το ψαρονέφρι το πλένουμε και το κόβουμε μπουκίτσες.
Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά και μόλις κάψει ρίχνουμε τις μπουκίτσες που έχουμε κόψει.
Σοτάρουμε να ροδίσει και ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και μόλις οι μπουκιτσες είναι έτοιμες σβήνουμε με κρασί προσθέτουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο το οποίο το έχουμε πλύνει καλά και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Ρίχνουμε το ανθότυρο θρυμματισμενο και τις παπαρδέλες που έχουμε βράσει ανακατεύουμε και αποσύρουμε από την φωτιά.

ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Chef Club