Η Μαρί Κυριακού, παρέδωσε τις επιταγές από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν μέσω της τηλεφωνικής «ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», σε εκπροσώπους 10 Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων.

Κατά την εκδήλωση, η κυρία Κυριακού, συνομίλησε μαζί τους για το έργο που επιτελούν, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρέδωσε τις επιταγές που θα τους προσφέρουν μια μικρή ανακούφιση στη λειτουργία τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω», είπε η Μαρί Κυριακού, «μέσα από την καρδιά μου όλους τους τηλεθεατές που συνεχίζουν και στηρίζουν το έργο μας».

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων και Σωματείων, ανέφεραν τόσο στην ίδια, όσο και σε δηλώσεις τους πόσο σημαντική είναι η βοήθεια της εκπομπής ΜΕ ΑΓΑΠΗ. «Είναι», είπαν, «για εμάς μια μεγάλη ανακούφιση το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέφτονται και μας στηρίζουν».

Τα Ιδρύματα που έλαβαν τις επιταγές είναι: « Ο ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ», «Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ», «ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ», «ΑΛΜΑ», «ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ», « ΕΨΥΠΕ» ΚΑΙ  «ΑΝΑΔΥΣΗ».

Στα τρία χρόνια λειτουργίας της Γραμμής έχουν ενισχυθεί 50 Ιδρύματα.

me agapi 1Από αριστερά κ. Ευάγγελος Θεοχάρης δικηγόρος και μέλος ερανικής επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”, κ. Μαρί Κυριακού και κ. Χρήστος Σπηλιώπουλος εκπρόσωπος του Συλλόγου “Φωτεινό Αστέρι”.

me agapi 2Από αριστερά κ. Σαπλαούρας από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής ” Παναγία Ελεούσα”, κ. Άρης Στριβίλης μέλος Ερανικής Επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”, κ. Λίτσα Μαυρίδου πρόεδρος του Συλλόγου Αυτιστικών Ατόμων Έβρου “Αγ. Βασίλειος”, κ. Μαρί Κυριακού, κ. Γ. Ρουκουτάκη Αντιπρόεδρος του Σωματείου “Φάρος Τυφλών”, κ. Καράμπελα από το “Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα”, κ. Ευάγγελος Θεοχάρης δικηγόρος και μέλος Ερανικής Επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”, κ. Ντόρα Κασιμέρη πρόεδρος του Συλλόγου “Ηλιαχτίδα”, κ. Χρήστος Σπηλιώπουλος εκπρόσωπος του Συλλόγου “Φωτεινό Αστέρι”.

me agapi 3Από αριστερά κ .Μαρί Κυριακού, κ. Μαίρη Κρητικού πρόεδρος “Ε.ΨΥ.ΠΕ”

me agapi 4Από αριστερά κ. Άρης Στριβίλης μέλος ερανικής επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”, κ. Μαρί Κυριακού, κ. Μαίρη Κρητικού πρόεδρος “Ε.ΨΥ.ΠΕ”, κ. Ευάγγελος Θεοχάρης δικηγόρος και μέλος ερανικής επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”.

me agapi 5Από αριστερά κ. Γιαννακοπούλου και η κ. Παπιεμίδογλου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ”, κ. Άρης Στριβίλης μέλος ερανικής επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”, κ. Μαρί Κυριακού, κ.Χάρης Τρομαρίδης από το Κέντρο Ανάδυση, κ. Ευάγγελος Θεοχάρης δικηγόρος και μέλος ερανικής επιτροπής της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ”.

me agapi 7Από αριστερά κ. Λάρσεν πρόεδρος της “Κιβωτού των παιδιών” , κ. Μαρί Κυριακού και  κ. Παυλοπούλου από την “Κιβωτό των Παιδιών”.

 

greekaffair.gr