Ο Σεφ Γιώργος Τσελεμεντές σήμερα μας φτιάχνει ένα εύκολο πιάτο  “Πιπεριές με Τομάτα “

ΥΛΙΚΑ

 

1 ΚΙΛΟ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΑΚΡΙΕΣ

3 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ

1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

½ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Πλένουμε τις πιπεριές τις τρυπάμε με ένα πιρούνι και τις ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν λίγο χρώμα. Μόλις κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε λωρίδες, τις τοποθετούμε σε στρώσεις σε πιατέλα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι προσθέτουμε το κρεμμύδι το σοτάρουμε ρίχνουμε τις τομάτες ψιλοκομμένες το μαϊντανό το βασιλικό το δυόσμο λίγο νερό αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε για 1/ ώρα περίπου και όταν δέσει η σάλτσα μας προσθέτουμε τη φέτα., ανακατεύουμε και περιχύνουμε τις πιπεριές μας.