Μπορεί κάποτε να τον συναντούσαμε μόνο στις σχολικές αίθουσες, πλέον όμως αποτελεί τάση στη διακόσμηση κάθε χώρου. Ο λόγος για το μαυροπίνακα και τις αμέτρητες χρήσεις του! Πρόκειται για μια εύκολη κα πρακτική λύση αν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο χώρο σας, αφού μπορεί να εφαρμοστεί σ’έναν ολόκληρο τοίχο, μια πόρτα ή ακόμα και μεμονωμένα έπιπλα, αλλάζοντας το ύφος και το στυλ του χώρου.

Επιλέξτε ένα σημείο του καθιστικού για να δώσετε έναν πιο βιομηχανικό τόνο ή εφαρμόστε στην κουζίνα για να γράψετε την αγαπημένη σας συνταγή. Το παιδικό δωμάτιο βέβαια αποτελεί την πιο πρακτική επιλογή, αφού τα παιδιά διασκεδάζουν ζωγραφίζοντας τους τοίχους!

blackboard_1 (1)

Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή και γίνεται με τρεις διαφορετικούς τρόπους: έναν ειδικό τύπο χρώματος που αγοράζουμε από το χρωματοπωλείο (δεν περιορίζεται μόνο σε μαύρο χρώμα), αυτοκόλλητα τοίχου με φινίρισμα μαυροπίνακα σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, και τέλος, την επιλογή ενός αυθεντικού μαυροπίνακα σχολικής αίθουσας.

Ότι κι αν επιλέξετε, είναι σίγουρο ότι θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο και μια προσωπική πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας! Ζωγραφίστε, διασκεδάστε και εκφραστείτε με σκέψεις και σημειώματα!

 

Σύνταξη: Τσικουδή Όλγα, αρχιτέκτων μηχανικός… για το Greekaffair

 

blackboard_2 (1)

blackboard_3 (1)

blackboard_4 (1)

blackboard_5 (1)

blackboard_6 (1)

blackboard_7

blackboard_8

blackboard_9