Υπάρχουν ουσιαστικά 5 προτάσεις, οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο και κάθε ηλικία. Από έντονα εντυπωσιακά χρώματα, μέχρι και η κλασική γραμμή για τις πιο συντηρητικές.

Ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε αναλυτικότερα …

Χρωματιστά

fouksia-palto-ediva.gr_

palto-2015-ediva.gr_Αν έχεις ένα funky look και λατρεύεις τα έντονα χρώματα, τότε το φούξια είναι το ιδανικό για εσένα, ακόμη και αν η απόχρωση του έχει μοβ βάση.

Και όσο και αν δεν μπορείς να το πιστέψεις κι’ όμως είναι το απόλυτο trend της εποχής, όπως και πολλά άλλα χαρούμενα χρώματα.

fashion-trends-ediva.gr_Γενικά μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε φωτεινή απόχρωση του φούξια, του ροζ, του κίτρινου και του πορτοκαλί. Φυσικά και τα χρώματα δεν σταματούν εκεί, απλά αυτά φαίνεται ότι είναι τα πιο must του χειμώνα.

Αν όμως πιστεύεις ότι αυτά τα χρώματα είναι too much για εσένα, η εναλλακτική σου λύση είναι το βαθύ μπλε, αλλά και το κόκκινο. Ειδικά το μπλε χρώμα φέτος το έχω λατρέψει.

ble-ginekio-palto

ginekia-rouxa-ediva.gr_1

 

Παστέλ χρώματα

ximerini-moda-ediva.gr_1

ximerina-trends-2015Εδώ έχουμε μια λίγο πιο κομψή έκδοση των προηγούμενων χρωμάτων. Λατρεύω αυτήν την ρετρόαίσθηση, την θηλυκότητα που εκπέμπουν και πάνω απ’ όλα την κομψότητα που χαρακτηρίζει ταπαστέλ χρώματα

Πηγή: www.ediva.gr

 

greekaffair.gr