Πολάκης: Τώρα του φταίνε οι δημοσιογράφοι για την κριτική που του έγινε για το τσιγάρο

Αναρτά και πάλι την απάντησή του στον Επίτροπο Υγείας για να… βουρλίζεται, όπως σημειώνει

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Επίτροπο Υγείας Βιτένις Αντριουκαΐτις για την κριτική του τελευταίου σχετικά με το κάπνισμα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Αυτή τη φορά ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται με νέα ανάρτηση εξαπολύοντας επίθεση και εναντίον των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων.

Ο κ.Πολάκης εμμένει στις θέσεις του βάζοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρο δημοσιογράφους και μάλιστα ονομαστικά.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην νέα του ανάρτηση:

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ :

πρώτον προς κάποιους δημοσιογράφους οπαδούς και εργολάβους της «κεντροαριστερής σύγκλισης» με «ανοιχτά παράθυρα » και στη σημιτική λαμογια……
Και δεύτερο για κάτι «αντικειμενικούς παρουσιαστές» τύπου Χατζηνικολαου που απ οςα έγραψα απομόνωσε μονο μια φράση για το πότε θα το κόψω .
Ετςι το ξανά βάζω για να το διαβάζει ο πρώτος και να βουρλιζεται και ο δεύτερος μπας και δεν το διάβασε ολόκληρο ….

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

-Αυτος ο»τύπος» κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!
-Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο.Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε .Εγω δεν φοράω .Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας .Αυτους πολεμάμε .Μαθε πριν μιλήσεις !!
-το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου)
-Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας(Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας )
Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας!
Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα ,εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή ,(φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK «GUY»???
Yours sincerely
Pavlos Polakis deputy Minister of Health