ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 1οΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ».

Την Κυριακή 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε  η πρεμιέρα του 1ου Φεστιβάλ ΠαραμυθιούΚόκκινη Κλωστή Δεμένη” στον Πολυχώρο Πολιτισμού  ”ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ”.
Κατάμεστος ο χώρος από πλήθος παιδιών και όχι μόνο που συμμετείχαν στο  μεγάλο ταξίδι στην παιδική  λογοτεχνία με αφορμή κυρίως το ελληνικό και παγκόσμιο παραμύθι .Εντυπωσιακή ήταν η έναρξη του Φεστιβάλ με την παρέλαση των ηρώων των παραμυθιών που ξεκίνησε από τον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας μέχρι τον Πολυχώρο.
Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα  από την χορωδία του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής και Λόγου της Μαρίζας Κωχ που συγκίνησε το κοινό.
Στη συνέχεια ο γνωστός παραμυθάς Νίκος Πιλάβιος  καθήλωσε μικρούς και μεγάλους .Ξεχώρισε η μαθήτρια της Σχολής Χορού της Μαρίας Ιωαννίδου που μάγεψε όλους τους παρευρισκομένους με το  ταλέντο της.

greekaggair-1

Το  μήνυμα του Φεστιβάλ είναι  ότι η  ένταξη των παιδιών στον πολιτισμό και στην δημιουργικότητα που  θα αποτελεί το  μεγάλο  όπλο για  την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων και το εισιτήριο για μια πιο φωτεινή παιδική κοινωνία.

Το Φεστιβάλ Παραμυθιού θα διαρκέσει ως τις 5 Ιουλίου.

Πολυχώρος  Πολιτισμού  «ΑΚΑΔΗΜΙΑ   ΠΛΑΤΩΝΟΣ»:
Μαραθωνομάχων 8 & Σπ. Πάτση ,Βοτανικός ,Τηλ.2104830330

 

Χορηγός επικοινωνίας www. greekaffair.gr