Πως να διώξεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια…

Τέσσερις απλές κινήσεις για ένα πιο ζωηρό και λιγότερο κουρασμένο βλέμμα.

Αν τα μάτια σου είναι τόσο πρησμένα, μην σκας. Υπάρχει λύση να «ξεφουσκώσεις». Για την ακρίβεια, υπάρχουν τέσσερις λύσεις. Διαλέγεις (ή τις συνδυάζεις, που είναι και το ιδανικό) και παίρνεις.

Ύπνος

Ακούγεται συνηθισμένο αλλά ίσως δεν κοιμάσαι αρκετά ή δεν κοιμάσαι σωστά.

Μείωσε τις τεχνολογικές επαφές σου (τηλέφωνο, τάμπλετ, laptop, τηλεόραση) μια ώρα πριν κοιμηθείς επίσης μπορείς να χαλαρώσεις κάνοντας ένα ντούζ για να μπορέσει να ηρεμήσει το σώμα σου και να κοιμηθείς πιο ήσυχα.

sleep

Νερό

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια συχνά οφείλονται σε κατακράτηση υγρών λόγου πιθανής μεγάλης ποσότητας πρόσληψης αλατιού από τη διατροφή. Απόφευγε τα αλατισμένα φαγητά – κάνουν κακό στην υγεία έτσι και αλλιώς – και πίνε πολλά ποτήρια νερό ώστε να διώξεις το αλάτι από τον οργανισμό σου και τα μάτια σου. Επίσης σταμάτα να πίνεις υγρά που δημιουργούν αφυδάτωση, όπως ο καφές και το αλκοόλ.

drinking water

 

Καταπράϋνση

Τοποθέτησε κάτι δροσερό πάνω στα μάτια σου όπως αγγούρι ή φακελάκια τσαγιού τα οποία έχεις βάλει  προηγουμένως στο ψυγείο για αρκετή ώρα.

fakelakia-tsagioy-greekaffair.gr

Μάσκα

Άπλωσε  κάτω από τα μάτια σου ένα concealer σε μια απόχρωση που ταιριάζει στο φυσικό τόνο της επιδερμίδας σου. Οι κινήσεις πρέπει να είναι απαλές γιατί η επιδερμίδα στα σημεία αυτά είναι ευαίσθητη.

sakoyles_greekaffair.gr concealer

 

 

Το διαβάσαμε εδώ