Ριζοσαλάτα

Μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή για Ριζοσαλάτα.

Υλικά

500 γραμμάρια βρασμένο ρύζι

1 πράσινη πιπεριά

1 κόκκινη πιπεριά

1 κίτρινη πιπεριά

1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό

λίγα φύλλα απο μαρούλι

ελαιόλαδο

ξύδι

Εκτέλεση 

Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις ψιλοκόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπόλ βάζουμε το ρύζι, προσθέτουμε τις πιπεριές και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδικαι ανακατεύουμε καλά. Σε μια πιατέλα στρώνουμε τα φύλλα μαρουλιού και απο επάνω σερβίρουμε την ρυζοσαλάτα. Τα φύλλα από το μαρούλι μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με μεγάλα φύλλα απο φρέσκο σπανάκι.