Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 57η Επίδειξη Κομμωτικής, Nail Art & Μακιγιάζ στο Passport Κεραμεικός από τη σχολή Νίκος Αμάραντος.

Η σχολή κομμωτικής και επαγγελμάτων ομορφιάς Νίκος Αμάραντος διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την 57η Επίδειξη Κομμωτικής, Nail Art και Μακιγιάζ. Μία σχολή με 57 χρόνια ιστορίας και πάνω από 30.000 αποφοίτους σημερινούς επαγγελματίες.

Στο κατάμεστο από κόσμο Passport Κεραμεικός, οι σπουδαστές παρουσίασαν τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους με θέματα ColorRevolution, Hippies, Barber Style, Hairspray, Vintage 60’s, Χρυσός Κινηματογράφος, 18ος Αιώνας, Hair Tattoo και Νυφικά.

Ο απόφοιτος της σχολής και πλέον επαγγελματίας κομμωτής Κατσαρός Θεόδωρος παρουσίασε επί σκηνής 3 ανδρικά κουρέματα ζωντανά, τα οποία και απόλαυσαν οι θεατές.

Η σχολή χορού της Μαρίας Ιωαννίδου Γερμανού συμμετείχε στην εκδήλωση και παρουσίασε σύγχρονα χορευτικά.

Όλα τα χτενίσματα δημιουργήθηκαν με προϊόντα styling από την L’Oreal Professionnel.Ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν οι ομιλίες των Δρ. Ιωάννη Λύρα με θέμα «Η ιατρική πλευρά της ομορφιάς» και του κ. Άκη Αγγελάκη με θέμα «Ζήσε το όνειρό σου».

Βραβεύτηκαν από την σχολή οι απόφοιτοι Βαβούλης Αλέξανδρος και Κατσαρός Θεόδωρος για την πρόοδό τους ως επαγγελματίες. Βραβεύτηκαν επίσης όλοι οι εργαζόμενοι της σχολής Νίκος Αμάραντος από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την προσφορά τους στον πολιτισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων κομμωτών, ιδιοκτήτες κομμωτηρίων & studio νυχιών, επαγγελματίες και δημοσιογράφοι του κλάδου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι L’Oréal Professionnel και Essie

Η σχολή Νίκος Αμάραντος ευχαριστεί πολύ για τη συμμετοχή τους:

L’Oréal Professionnel
Essie

www.greekaffair.gr

Kryolan Hellas

Δρ. Ιωάννη Λύρα

Άκη Αγγελάκη

TheB.mag
MyExtension.gr
Galaxy 92 FM
Ενημέρωση ΚομμωτώνBlogKommoton Greece

COPAD Greece
Αρτεμις Γάμος Βάπτιση
Γαμπριάτικα Κοστούμια DressMan
Mikael Βραδινά Φορέματα

Σχολή χορού Μαρίας Ιωαννίδου Γερμανού

Η σχολή Νίκος Αμάραντος είναι αδειοδοτημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1, ΦΕΚ807/Β/13/Δ.Α9255.

ΝΙΚΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 78, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 801 111 1960
www.amarantos.gr

Ρεπορτάζ – Κυριάκος Τσικορδάνος

Φωτογραφίες – Αδαμαντία Λαουμτζή