Ο Κυριάκος Τσικορδάνος και το greekaffair.gr μίλησε στον Ηλία Ιακωβάκη, ένα δυναμικό στέλεχος του γνωστού Οίκου μόδας “Νίκος Αποστολόπουλος”.

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια άριστη συνεργασία με τον οίκο Νίκος Αποστολόπουλος. Πώς το καταφέρατε αυτό;

Με ατελείωτες ώρες δουλειάς, με καλή επικοινωνία, χημεία και κοινούς στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής, αυτά είναι τα συστατικά που έχουν δημιουργήσει μια άριστη συνεργασία.

N.A Interview pic 2

Πόσα χρόνια ανήκετε στο δυναμικό της εταιρείας, Νίκος Αποστολόπουλος;

Περίπου δέκα χρόνια.

Τα υφάσματα και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στα ρούχα του είναι μόνο ελληνικά ή και ξένης προέλευσης;

Ως επί το πλείστον, προέρχονται από Ιταλία και Γαλλία. Κατασκευάζονται στα μεγαλύτερα και καλύτερα εργοστάσια του κόσμου.

Γιατί κάποιος να επιλέξει τον οίκο Μόδας Νίκος Αποστολόπουλος;

Είναι η ποιότητα των υφασμάτων όπως προανέφερα, είναι οι γραμμές που προσαρμόζονται σε κάθε είδους σώμα, είναι το στυλ που δίνουμε σε κάθε έναν ξεχωριστά. Θέλουμε και πρέπει να είναι όλα τέλεια.

Ποιους διάσημους έχει ντύσει ο Νίκος Αποστολόπουλος;

Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Έλτον Τζον, Μάικλ Τζάκσον, Τζώρτζ Μάικλ, Πρινς όπως επίσης και πάρα πολλούς Έλληνες τραγουδιστές και ηθοποιούς Βέρτης, Ζαχαράτος, Καρράς, Ρόκκος και πολλούς άλλους.

Πώς εμπνέεται και δημιουργεί ο Νίκος Αποστολόπουλος;

Η έμπνευση του ήταν πάντα η Αρχαία Ελλάδα ενώ τα σχέδια τα επιμελείται πάντα ο ίδιος.

Τι είναι για σας ο Νίκος Αποστολόπουλος; Πόσο πιστεύετε ότι σας βοήθησε να ωριμάσετε επαγγελματικά και προσωπικά;

Ο καλύτερος δάσκαλος που γνώρισα ποτέ. Με τον Νίκο Αποστολόπουλο κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι καινούριο, δεν πλήττεις ποτέ. Είναι ένα μεγάλο πανεπιστήμιο.

Τα ρούχα του οίκου Νίκος Αποστολόπουλος απευθύνονται σε κάποιο συγκεκριμένο σωματότυπο αντρών;

Όχι. Το target group μας είναι από τον πιo αδύνατο άντρα μέχρι και τον πιο εύσωμο. Για τον οίκο Νίκος Αποστολόπουλος δεν έχει σημασία αν είναι πολύ ψηλός ή λιγότερο ψηλός, πολύ αδύνατος, ή πολύ εύσωμος ένας άνδρας.

Τι γκάμα ρούχων διαθέτει ο οίκος σας;

Κουστούμια γαμπριάτικα, παπούτσια, αξεσουάρ γάμου, ζακέτες, πουκάμισα, παντελόνια, t-shirt, φόρμες. Με λίγα λόγια έχουμε τα πάντα για τον άντρα.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να ντυθεί με ρούχα Νίκος Αποστολόπουλος που θα πρέπει να απευθυνθεί;

Μπορεί να μας βρει στο μαγαζί μας στο Κολωνάκι (Σκουφά 19 & Ηρακλείτου), Πάτρα (Ρήγα Φερραίου 67) και στο Ατελιέ μας (Ευρυμέδοντας 4 & Ιερά οδό) στο Κεραμικό. Πάντα βέβαια με ραντεβού, για να έχουμε τον απαραίτητο χρόνο να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Νομίζετε ότι οι Έλληνες θεωρούνται από τους πιο καλοντυμένους Ευρωπαίους; Ποια είναι η γνώμη σας;

Ναι, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό είναι. Τα τελευταία χρόνια ο άντρας έχει αφυπνιστεί, ειδικά σε ότι αφορά το γάμο του. Τολμάει περισσότερο. Θα πρέπει όμως και οι γυναίκες (τους) να τους αφήσουν λίγο πιο χαλαρούς. Πιστεύω ότι γίνομαι κατανοητός και δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.

Τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι;

Φέτος το καλοκαίρι θα δούμε πολλές αποχρώσεις του Μπλε, το Μπορντό το Καφέ και φυσικά το κλασσικό Μαύρο.

 

Συνέντευξη: Κυριάκος Τσικορδάνος

greekaffair.gr