Σπαγγέτι με Βότανα του Γιώργου Τσελεμεντέ 

ΥΛΙΚΑ

500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΠΑΓΓΕΤΙ

50 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟ

30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΜΑΔΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

10 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ

20 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να κρατάνε, τα σουρώνουμε τα κρυώνουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει , κατόπιν προσθέτουμε τα βότανα αλατοπιπερώνουμε όσο θέλουμε και σερβίρουμε.