ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ!

 Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη με σημαντικές διακρίσεις! Μία από αυτές είναι και η νίκη της ελληνικής συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό StartupBus EMEA, στον οποίο η Ελλάδα συμμετείχε για πρώτη φορά με τη συνεργασία του netwix!

 

Startup Bus Greece 1

 

Στο πρώτο επίσημο ελληνικό StartupΒus, ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, επιβιβάστηκαν 30 επαγγελματίες της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, οι οποίοι είχαν στη διάθεσή τους 72 ώρες για να αναπτύξουν ένα νέο startup project. Το ελληνικό StartupΒus ταξίδεψε από την Αθήνα στην Βιέννη, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν αντίστοιχα λεωφορεία από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Εσθονία, τη Γαλλία και την Ιταλία με τελικό προορισμό το Pioneer’s Festival, το συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη συναντούν την επιχειρηματικότητα. Μία ομάδα από κάθε χώρα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την ιδέα της στο Pioneer’s Festival και νικήτρια ήταν η Ελληνική συμμετοχή με την ομάδα Zumo, η οποία θα φιλοξενηθεί και στο Startup House στο San Francisco!

 

Το netwix ως “ειδικός συνεργάτης”, παρακολούθησε step by step την πορεία τους, πραγματοποιώντας αναρτήσεις μέσω της σελίδας netwix στο Facebook, ενώ ετοίμασε και ειδικό αφιέρωμα στην διοργάνωση, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή “AppTown Boy” με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη στο netwix.

Startup Bus Greece 2

 

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός StartupBus EMEA, που βρίσκεται πίσω από το θεσμό του StartupBus Greece, έχει έδρα το San Fransisco και εμπνευστή τον Έλληνα Ηλία Μπιζάνη, ο οποίος είχε προσωπικό όραμα να φέρει το StartupBus στην γενέτειρα του. Κάθε χρόνο προστίθενται στην ομάδα 200 νέα μέλη από την διοργάνωση του διαγωνισμού στην Ευρώπη, την Αμερική και άλλες ηπείρους, δημιουργώντας ένας παγκόσμιο κίνημα, που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών.

greekaffair.gr

 

Print