Στην ΚΟΡΥΦΗ του Ελληνικού Airplay Chart του media inspector σε αριθμό μεταδόσεων μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία!
Είναι γεγονός! Η αγάπη του κοινού εκτόξευσε το νέο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου από την PLATINUM Records στην κορυφή του επίσημου airplay chart του media inspector κατατάσσοντας το 1ο σε αριθμό μεταδόσεων πανελλαδικά!

«Όλα Τα ‘Χω Δοκιμάσει»
Τι να την κάνω, την καρδιά μου να ξεχάσει… Όλα μα όλα όλα.. τα χω δοκιμάσει……

Ο σημαντικός ερμηνευτής και τραγουδοποιός αποκάλυψε ένα ακόμα αξεπέραστο κομμάτι σε μουσική και στίχους του ίδιου, απολαμβάνοντας την πιο θερμή ανταπόκριση του κοινού!

Μαζί με τα τραγούδια «Ζω» & «Δυο Κουβέντες Αντρικές» με τον Βασίλη Καρρά, το «Όλα Τα ‘Χω Δοκιμάσει» θα εμπεριέχεται στην πολυαναμενόμενη επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Platinum Records!

Παράλληλα με την προετοιμασία για το νέο album, ο Στέλιος Ρόκκος προετοιμάζεται για ένα γεμάτο χειμώνα, όπου θα τον απολαμβάνουμε σε ζωντανές εμφανίσεις επί σκηνής ΕΝΑΣΤΡΟΝ μαζί με τον μοναδικό Βασίλη Καρρά, τον απολαυστικό Τάκη Ζαχαράτο, την γοητευτική Αμαρυλλίς αλλά και τον νεαρό ταλαντούχο Στέλιο Λεγάκη!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου στο YouTube

ΟΛΑ ΤΑ ‘ΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ/ ΣΤΙΧΟΙ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΡΑΣ

ARTIST OFFICIAL FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/Steliosrokkos