Καλημέρα και καλή εβδομάδα σήμερα θα μαγειρέψουμε μια ακόμα σαρακοστιανή συνταγή της Ελλάδας,Στιφάδο Νηστίσιμο 

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΛΑΔΙ

½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ

3 ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΜΕΝΕΣ

1 ΞΥΛΟ ΚΑΝΕΛΛΑΣ

1 ΦΥΛΟ ΔΑΦΝΗΣ

ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα πλένουμε, σε μια κατσαρόλα βάζουμε να πέρι βράσει νερό και ρίχνουμε τα κρεμμύδια μας και τα ζεματάμε για 5 λεπτά, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια μας με το λάδι σβήνουμε με το κρασί , προσθέτουμε τις τομάτες τη δάφνη την κανέλλα αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν και να μείνουν με λίγη σάλτσα.