«Περιβόλι τ’ Ουρανού» – ταξιδεύοντας στις παλιές εποχές του καλού λαϊκού τραγουδιού

«Περιβόλι τ’ Ουρανού» – ταξιδεύοντας στις παλιές εποχές του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Στο Περιβόλι τ’ Ουρανού βρέθηκε πριν από λίγες μέρες το greekaffair.gr

Η γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, η ιδιαίτερη πηγαία φωνή της Λένα Αλκαίου, η νεότερη της συντροφιάς με την ξεχωριστή φωνή της Ζωή Παπαδοπούλου και ο νεαρός, ταλαντούχος ερμηνευτής με την ερωτική φωνή  Άρης Καμπανός, μας ταξίδεψαν στις παλιές εποχές του καλού λαϊκού τραγουδιού.

Πίτσα Παπαδοπούλου

5376280f-678b-4173-8d85-567c020bcea4
Για την κυρία Πίτσα Παπαδοπούλου δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις.

Ακούσαμε τραγούδια όπως : Που πάει η αγάπη όταν φεύγει, Μη μιλάς, Θυσιάστηκα, Θα τα βροντήξω, Δε μας ένιωσε καρδιά μου, Όλοι οι δρόμοι είσαι εσύ, Θα κάνω ότι μου αρέσει, Μάνα μου, Μια ζωή το καλό παιδί, Τι αγάπη Θεέ μου, Δυο φορές και άλλα πολλά διαχρονικά στολίζουν την προσωπική της δισκογραφία. Ότι και να τραγουδήσει όμως η Πίτσα Παπαδοπούλου το σφραγίζει με το δικό της απαράμιλλο χρώμα: Και Στέλιο και Στράτο αλλά και Μάλαμα και Βαρδή και και και!!!

Λένα Αλκαίου

alkaiou-papadopoulou-(1)

Η Λένα Αλκαίου είναι μία ερμηνεύτρια με έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα με ανεξίτηλο « Ίχνος » και έναν ολοκαίνουργιο δίσκο με Σπανό, Σούκα, Γιάννη Νικολάου και όχι μόνο, με τον τίτλο «Γυαλιά κομμάτια μου».

Ζωή Παπαδοπούλου

alkaiou-papadopoulou-(8)

Η νεότερη της συντροφιάς, η Ζωή Παπαδοπούλου αφήνει τα δικά της χνάρια: « Αυτή η συνεργασία μου δίνει μεγάλη χαρά. Θαυμάζω την Πίτσα, λατρεύω τη Λένα. Νομίζω πως σπάνια τρεις γενιές ερμηνευτριών συνυπήρξαν σε ένα τόσο αρμονικό πάντρεμα. Επίσης κάθε βραδιά θα έχουμε ειδικά αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς του τραγουδιού μας, διανθισμένα από σπάνιο αρχειακό υλικό, βίντεο προβολές και όχι μόνο».

 Άρης Καμπανός

aris-kabanos-

Αν ο στόχος είναι η διασκέδαση…τότε ο τόπος είναι το Περιβόλι τ’ Ουρανού!

alkaiou-papadopoulou-(5)

alkaiou-papadopoulou-(7)

Περιβόλι τ’ Ουρανού

κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι.

Διεύθυνση: Λυσσικράτους 19, Πλάκα
Λειτουργεί για φαγητό από τις 22.00
Τηλέφωνο: 2103235517
www.perivolitouranou.gr

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Τσικορδάνος 

Φωτογραφία: Αδαμαντία Λαουμτζή