“ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ”.

ΥΛΙΚΑ:

4 ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΠΕΙΚΟΝ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

200 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ

250 ML ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΑΛΑΤΙ

ΠΙΠΕΡΙ

ΗΛΙΕΛΑΙΟ

1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΑΡΕΤΣΙΝΩΤΟ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλα και τα κόβουμε σε μικρά καρεδάκια.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο  ρίχνουμε πρώτα τα κοτόπουλα και τα αφήνουμε να σωταριστούν και να πάρουν χρώμα ανακατεύοντας συνεχώς,μετά προσθέτουμε   το κρεμμύδι το μπέικον και τα μανιτάρια, τα αφήνουμε να σοταριστούν  και να πάρουν χρώμα και αυτά, αλατοπιπερώνουμε.

Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις και να μείνουν πολύ λίγα υγρά.

Όταν είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να πήξει η σάλτσα με προσοχή να μην μας κόψει.

Σερβίρεται με πατάτες τηγανιτές.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ