«Τα πάθη από τον έρωτα» τραγουδά η Φωτεινή Δάρρα

Η Φωτεινή Δάρρα τραγουδά «Τα πάθη από τον έρωτα» στην αίθουσα «Παρνασσός», το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε η γνωστή ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα στα μ.μ.ε στην αίθουσα “Παρνασός” και μίλησε για την μεγάλη μουσική βραδιά του Σαββάτου που θα φέρει ως τιτλο «Τα πάθη από τον έρωτα».

Φωτεινή Δάρρα δήλωσε: Θα είναι μια βραδιά γεμάτη με πολύ πάθος, αλλά και συγχρόνως ανατρεπτική διάθεση, θα σας μεταφέρουμε στην εποχή της «παλιάς» κοσμοπολίτικης Αθήνας της νοσταλγίας, του ρομαντισμού και του έρωτα, και θα σας αφηγηθώ μέσα από τα τραγούδια μου ιστορίες για «Τα πάθη από τον έρωτα».

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όλο αυτό το συμπράττω με τρεις κορυφαίους μουσικούς, τον Γιώργο  Παπαχριστούδη στο πιάνο, τον Δημήτρη Τσάκα στα πνευστά και τον Κώστα Κωνσταντίνου στο κοντραμπάσο, και εγω φυσικα που θα ερμηνεύσω τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα ερωτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών, στην ιστορική αίθουσα «Παρνασσός».

Όπως από  τον Μιχάλη Σουγιούλ και τον Κώστα Γιαννίδη, μέχρι τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο, από τα πορτογαλικά fados και τα γαλλικά τραγούδια του Ζακ Μπρελ μέχρι τους Metallica και διασκευές που ξαφνιάζουν, ο έρωτας είναι παρών, άλλες φορές υπόγεια κρυμμένος, κι άλλες φορές εκκωφαντικός με πάθος και ορμή.

Να σας πω επίσης ότι σε  αυτήν τη μοναδική βραδιά, θα ακουστούν τραγούδια και μεσα απο την επαγγελματικη μου  πορεία  με κορυφαία αυτά των Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Παπαδημητρίου και Νίκου Μαμαγκάκη, από τη διεθνή μουσική σκηνή, αλλά και  διασκευές των τραγουδιών της Τζένης Βάνου .

Τέλος να πω είμαι διπλά χαρούμενη γιατί είμαστε sold out και υπάρχουν πολύ σοβαρές σκέψεις να επαναλάβουμε  μέσα στο επόμενο διάστημα και πάλι «Τα πάθη από τον έρωτα».

Στο τέλος της συναυλίας, οι καλλιτέχνες θα προσφέρουν ένα ποτό σε όλους τους θεατές, στο ζεστό και ατμοσφαιρικό φουαγιέ της αίθουσας «Παρνασσός»,  με τη συνοδεία ελαφράς μουσικής.

Πληροφορίες

Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός»: πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (στάση Μετρό: Πανεπιστήμιο), τηλ.: 210 3221917. Τιμές εισιτηρίων: 25, 20, 15, 12 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, τηλεφωνικά: 11876, ηλεκτρονικά: viva.gr.