Είναι γεγονός! Η πιο μυστήρια web σειρά επιστρέφει κάθε Τετάρτη με 4ο κύκλο ολοκαίνουριων επεισοδίων αποκλειστικά στο netwix.gr.

Τι μπορεί να διαταράξει την οικογενειακή γαλήνη; Τι μπορεί να παρασύρει τέσσερις νέους ανθρώπους σε ένα κυνήγι μυστηρίου;

Ποια είναι η μάνα τους, πως τη λένε και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή? Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν στο «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη», την πιο μαύρη κωμωδία που επιστρέφει και πάλι με τον τέταρτο κύκλο ολοκαίνουριων για να σας καθηλώσει!

FB_COVER_John_Season4a

Σε αυτόν τον κύκλο, η guest Άννα Μαρία Βέλλη θα σώσει τα παιδιά σε μία πολύ επικίνδυνη φάση! Πώς; Ενώ βρίσκονται δεμένοι στο υπόγειοι της στέλνουν mail στο “Ζήτα μου ό,τι θες”  κι εκείνη διαβάζει την αποστολή στην εκπομπή και … σπεύδει για να τους απελευθερώσει!

Την ίδια στιγμή, η μαμά ζει και βασιλεύει και βρίσκεται ανάμεσά τους! Τώρα αν την λένε Γιάννη…. θα το μάθουμε στα επόμενα επεισόδια!

backstage season 4(3)

Τι άλλο θα δούμε στον 4ο κύκλο των επεισοδίων; Πολλά και διάφορα! Απαγωγές, χαμένα αδέλφια, πτώματα στα δάση, αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα όλων, τη λύση του μυστηρίου και φυσικά…. τη μάνα τους που τη λέγανε Γιάννη!

Μείνετε συντονισμένοι στο netwix.gr, το Νο1 διαδικτυακό κανάλι!

 Ο 4ος κύκλος έρχεται!

 

Δείτε το trailer εδώ και πάρτε μία γεύση: http://goo.gl/BIsg10

 

greekaffair.gr