Θωμαή Απέργη, “Jazz & Συρτάκι” : Πρόταση έκπληξη Eurovision GREECE 2015!

Η πρόταση της γοητευτικής  Θωμαής Απέργη μαζί με την PANIK Platinum για την φετινή μεγάλη Ευρωπαϊκή γιορτή τραγουδιού της Eurovision ακούει στον τίτλο “Jazz & Συρτάκι”… Ένας σπάνιος συγκερασμός swing ήχων με το κατεξοχήν ελληνικό στοιχείο που ειναι το συρτάκι, κάτι που δεν έχει συνυπάρξει στην ελληνική μουσική σκηνή έως τώρα! 

Τη μουσική υπογράφει, ο Χρήστος Παπαδόπουλος που δε χρειάζεται συστάσεις… Ένα από τα αγαπημένα «Παιδιά Από την Πάτρα», Βιρτουόζος μουσικός και συνθέτης, παίζει όλα τα έγχορδα όργανα της Μεσογείου και, μεταξύ άλλων, έχει υπογράφει τη μουσική σε soundtrack πολλών ελληνικών ταινιών!

Στους στίχους, ο χαρισματικός στιχουργός Γιάννης Σίννης, καταφέρνει να αποτυπώσει σε λόγια αγαπημένες εικόνες που μυρίζουν Ελλάδα!

“Νύχτα γλυκιά με jazz και συρτάκι
Άστρα φιλιά στο μπλε μας νησάκι
Είναι ο Θεός κ ο Αύγουστος φίλοι
Μ’ άσπρο κρασί μου βρέχουν τα χείλη!”

Τα σαξόφωνα και οι τρομπέτες ανακατεύονται με το θρυλικό μπουζούκι του Χρήστου Παπαδόπουλου, σε μία γεμάτη ενέργεια και μπρίο ερμηνεία της Θωμαής Απέργη!

Η Θωμαή τραγουδά με το δικό της μοναδικό μεσογειακό ταμπεραμέντο και αυτές είναι οι δικές της λέξεις κλειδιά για να μας παρασύρει σε μία ξέφρενη γιορτή… “Jazz & Συρτάκι”!

Ο Ελληνικός Τελικός – Εurosong 2015, όπου η αγαπημένη Θωμαή Απέργη θα διαγωνιστεί για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας στον 60ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, 
θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου και ώρα 21.00, σε ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη μουσική σκηνή «Έναστρον» (Πειραιώς 178 – Ταύρος).

Θωμαή Απέργη Jazz & Συρτάκι
Μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Στίχοι: Γιάννης Σίννης
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος ΓραμματόπουλοςΈπαιξαν οι μουσικοί:
Λευτέρης Πουλιού: Σαξόφωνο
Κώστας Κεφαλάς: Τρομπέτα
Τάσος Ρούσσης: Μπάσο
Χρήστος Παπαδόπουλος: Μπουζούκι
Σταμάτης Χρήστου: Πιάνο/ Πλήκτρα
Άκης Γαβαλάς: Τύμπανα
Κώστας Παπαγερίδης: Ενορχήστρωση/ Ηχοληψία
Ιώ Νικολάου & Κώστας Παπαγερίδης: Φωνητικά
Produced at studio «Χάριν Ευφωνίας»
Exceptional mastering Αντώνης Τζώρτζης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ PROMO VIDEO