Τιμητικός Έπαινος στο Greekaffair.gr για την προσφορά του στον Πολιτισμό από τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Με αφορμή τη συναυλία ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” του Zorzes Katris, που έγινε για την επέτειο του Αριστοτελικού έτους και την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Πειραιά και άλλων φορέων, την υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και του FedHATTA, στις 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο Βεάκειο θέατρο στον Πειραιά.

Ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων βράβευσε την περασμένη Δευτέρα στο Hilton, όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, που στήριξαν την συναυλία αυτή. Μεταξύ των οποίων βραβεύτηκε και το site www.Greekaffair.gr το οποίο εκπροσώπησαν οι ιδιοκτήτες του, ο Κυριάκος Τσικορδάνος και η Αδαμαντία Λαουμτζή.

Μεταξύ άλλων βραβεύτηκε και η δημοσιογράφος Λαμπριάνα Κυριακού, μαζί με το site aVecnews.gr. 

Επίσης με τιμητικούς επαίνους βραβεύτηκαν οι νικητές διαφόρων κατηγοριών και ηλικιών για το Πανελλήνιο διαγωνισμό Ποίησης για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα μιας και είχαν σταλεί ποιήματα από πολλές περιοχές.

Η επιτροπή του διαγωνισμού ποίησης, Ο πρόεδρος του για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, η Χλόη Αμάραντου, η Ηλία Μέγα, η Αγγελική Πιτσόλη, η Αμάντα Φουντή.

Τέλος να πούμε ότι συναυλία ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, ως μουσικό έργο έχει δημιουργηθεί αμιγώς για Συμφωνική Ορχήστρα, Μικτή Χορωδία, Πιάνο και Synthesizers, από τον Γάλλο (Ελληνικής Καταγωγής) Μουσικοσυνθέτη Zorzes Katris. Μουσική Εκτέλεση Athens Chamber Orchestra σε διεύθυνση του Αρχιμουσικού και Συνθέτη Ελευθέριου Καλκάνη, υπό τη Συνοδεία της Μικτής Χορωδίας ΟΤΕ Αθηνών, σε Μουσική Διδασκαλία Δημήτρη Μπουζάνη. Soloists Μανταλένα Πυλαρινού (Soprano) και Χαρά Καλατζίδου (Mezzo Soprano). Ποίηση: Ησίοδου Θεογονία (αρχαία Ελληνικά και Νέα) Γιάννης Νικολαΐδης, Γιώργος Χρήστου.

Το greekaffair.gr θα είναι πάντα σημαντικός πολιτιστικός αρωγός προσφέροντας με το δικό του τρόπο έργο στον πολιτισμό της Ελλάδας μας και την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Ρεπορτάζ Κυριάκος Τσικορδάνος 

Φωτογραφία Αδαμαντία Λαουμτζή 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλά Συγχαρητήρια!!!!
    Σας αξιζει πραγματικα το βραβείο!!!
    Κάνετε εξαιρετική δουλειά!!!
    Μπράβο σας!!!

Comments are closed.