ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ, μια καθαρή κωμωδία καταστάσεων, 35’-45’ αυτοτελών επεισοδίων βρίσκεται  στον ΑΝΤ1!

trixes4

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου της ελληνικής μυθοπλασίας, Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

trixes2

Η σειρά «Τρίχες», είναι ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο που μέσα από την εύθυμη πλευρά της κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο «Sex & The Hair». Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους. Έτσι, το κομμωτήριο μετατρέπεται σε “εξομολογητήριο” και γίνεται ο καθρέφτης της εποχής μας.

trixes3

Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία ενός ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ξετυλίγονται με μοναδικό χιούμορ οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών.

trixes5

Αυτήν την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 22:15, απολαύστε το 10ο επεισόδιο στον ΑΝΤ1 με guest εμφάνιση από τον Σωτήρη Καλυβάτση, την Μπέσυ Μάλφα, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Κατερίνα Γεωργίου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και τον Πλάτωνα Τσιπίνη.

trixes6

Επεισόδιο 10ο:

Η ζήλεια της Καιτούλας βρίσκεται σε ακραία κατάσταση, ο έρωτας της Ντοντός προς τον Τάσο ομοίως, στα όρια του γελοίου,  ενώ πίσω από τη πλάτη της Καιτούλας επισκέπτεται στη σοφίτα τον Τάσο! Ο στρατιωτικός Καραμάνος επίσης δεν μαζεύει το πάθος του για τη Ντοντό, δημιουργώντας ευτράπελα καθώς μπαίνει και αυτός στο κομμωτήριο. Οι επισκέπτες μέσα στη νύχτα δεν θα είναι μόνο αυτοί οι τρεις .Δύο ακόμη άντρες θα εμφανιστούν (Λευτέρης Ελευθερίου και Σωτήρης Καλυβάτσης) και θα εμπλακούν στην ιστορία του πολυτάραχου σουρεαλιστικού κομμωτηρίου .

trixes7

 

greekaffair.gr