ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ, μια καθαρή κωμωδία καταστάσεων, 35’-45’ αυτοτελών επεισοδίων βρίσκεται  στον ΑΝΤ1!

IMG_2050

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διδύμου της ελληνικής μυθοπλασίας, Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, και η λίστα των βασικών πρωταγωνιστών περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Η σειρά «Τρίχες», είναι ένα κωμικό και σατυρικό σχόλιο που μέσα από την εύθυμη πλευρά της κωμωδίας, προβάλλει εύστοχα όσα συμβαίνουν στο περίφημο κομμωτήριο «Sex & The Hair». Εκεί όπου άντρες και γυναίκες κάθονται για ένα γρήγορο καλλωπισμό και μπροστά στο πιστολάκι των κομμωτών ανοίγουν την ψυχή τους. Έτσι, το κομμωτήριο μετατρέπεται σε “εξομολογητήριο” και γίνεται ο καθρέφτης της εποχής μας.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές βιώνουν καθημερινές αλλά και ακραίες καταστάσεις, οι οποίες κορυφώνονται με την παρουσία ενός ή δύο guest σε κάθε επεισόδιο. Παράλληλα, ξετυλίγονται με μοναδικό χιούμορ οι διαπροσωπικές σχέσεις των πρωταγωνιστών.

IMG_2065

IMG_2608

IMG_2403

IMG_2840

IMG_2375

IMG_2102

IMG_2330

IMG_2754

IMG_2808

Επεισόδιο 7ο:

Το κομμωτήριο μετά από την εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό και το διαφημιστικό σποτ ζει στιγμές δόξας και φήμης, ενώ η Καιτούλα δεν σταματά πουθενά και ετοιμάζεται για το πλατό της εκπομπής των Καρντάσιανς. H μεγάλη μέρα φτάνει  και η τετραμελής ομάδα του κομμωτηρίου -Πολυκάρπου μεταφράστρια του Τζιοβάνι , Γιάννης, Τάσος και Καιτούλα- φτάνει στο πλατό.

Όλοι φοβούνται για την αποκάλυψη της αλήθειας του Τζιοβάνι, καθώς η Καιτούλα ψύχραιμη, δέχεται τα καλωσορίσματα του Αρναούτογλου… όχι όμως και τις αγκαλιές της Μπεκατώρου στο Τάσο! Ένα αναπάντεχο γεγονός θα την κάνει να χάσει τη ψυχραιμία της.

 

Επεισόδιο 8ο:

To πλατό της εκπομπής των Καρντάσιανς έχει αναστατωθεί από τη λιποθυμία της Καιτούλας, ενώ αμέσως μετά η ίδια προσπαθεί μέσα σε ένα αλαλούμ να εμποδίσει την Μπεκατώρου από το να καθίσει δίπλα στον Τάσο. Από την άλλη πλευρά, ο απρόσκλητος Θανάσης προσπαθεί μέσα στο χάος που έχει δημιουργηθεί να πάρει το λόγο, εφευρίσκοντας, ένα σύλλογο φάντασμα με στόχο να μαζέψει λεφτά από την εκπομπή. Την επόμενη μέρα, χάρη στην εκπομπή, δημιουργείται το αδιαχώρητο  στο κομμωτήριο και μια ξαφνική επίσκεψη της Μπεκατώρου θα ανατρέψει και πάλι τη ρουτίνα και την καθημερινότητα των ηρώων.

 

Greekaffair: