Βοτανικός Live Stage «Βαβέλ» Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν στο Βοτανικός Live Stage το «Βαβέλ».

Η παράσταση που ξεκίνησε στης 5 Μαρτίου είναι βασισμένη στον καινούριο, ομότιτλο δίσκο «Βαβέλ» όπου ηχογραφήθηκε πρόσφατα και θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις εμφανίσεις τους. Ενώ να τονίσουμε ότι θα είναι για λίγες παραστάσεις ακόμα.

«Η ΒΑΒΕΛ» είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “Ημέρες του φωτός”. Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Όλα τα παρουσιάζει στη σκηνή του Βοτανικού η Νατάσα Μποφίλιου – ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος , την οποία και διαμορφώσανε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο τους σύμπαν.

Σ’ αυτό  το εγχείρημα τους καλωσορίζουν και τον Άγγελο Τριανταφύλλου, με μεγάλη  υπομονή τους άκουσε και ανέλαβε να δώσει στο όραμα τους μια ατμόσφαιρα ξεχωριστή που να περιέχει και εικόνες. Ενώ μια νέα ομάδα μουσικών προστέθηκε πλάι στους σταθερούς  συνεργάτες της Νατάσας και ανανέωσαν τον ήχο αυτής της παράξενης καινούργιας πολιτείας. Τέλος, στη δική μας ΒΑΒΕΛ εξαργυρώνονται όλες οι γλώσσες, αρκεί να μιλάνε αληθινά, λένε οι καλλιτέχνες.

Σας περιμένουμε να σας  ξεναγήσουμε στον καινούργιο μας κόσμο» Νατάσα Μποφίλιου – ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Μουσικοί:

Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο, ενορχηστρώσεις)
Άρης Ζέρβας (τσέλο, βοηθός ενορχηστρωτή)
Γιάννης Δημητριάδης (πλήκτρα, ακορντεόν)
Γιώργος Μπουλντής (μπάσο ηλεκτρικό και κοντραμπάσο)
Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα)
Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα)
Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο-σαξόφωνο)
Nίκο Μέρμηγκας (λαούτο, λάφτα, μπουζούκι, μαντολίνο)

Βοτανικός Live Stage: Κασσάνδρας 19 – (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισιτηρίου: Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: Τηλ.: 210-3473.835

Ρεπορτάζ Κυριάκος Τσικορδάνος 

Φωτογραφία Αδαμαντία Λαουμτζής 

[Best_Wordpress_Gallery id=”36″ gal_title=”Βοτανικός Live Stage «Βαβέλ» Νατάσσα Μποφίλιου”]