Η Στέλλα Καλλή, η πιο γρήγορα ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια με την εξαιρετική φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία,ανήκει πια επίσημα στο δυναμικό της Cobalt Music. Στην εταιρεία την υποδέχτηκε για την υπογραφή των συμβολαίων ηδιευθύντρια της Cobalt Music Άννα-Μαρία Αντίππα μαζί με όλο το προσωπικό και το καλωσόρισμα έγινε με σαμπάνια και προπόσεις για πολλές και μεγάλες επιτυχίες! Πολύ σύντομα η Στέλλα Καλλή θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music το νέο της τραγούδι-έκπληξη γραμμένο από γνωστούς δημιουργούς με τους οποίους δεν έχει ξανασυνεργαστεί.

Ήταν, όμως, οι δεύτερες υπογραφές που έπεσαν στα γραφεία της Cobalt Music μέσα σε λίγες μέρες, καθώς την προηγούμενη βδομάδα το αγαπημένο συγκρότημα των VEGAS, με τις No1 επιτυχίες,  τα εκατομμύρια views στο YouTube και το πιστό στον ήχο και το στυλ τους κοινό, πέρασε κι αυτό για πρώτη φορά το κατώφλι της νέας δισκογραφικής του στέγης. Φυσικά, οι VEGAS δεν ξέχασαν να κουβαλήσουν μαζί τους και… την «ακραία» τους συμπεριφορά που γρήγορα μετέτρεψε τις «υπογραφές» σε πάρτι με μουσική, σαμπάνια και μια τούρτα με τυπωμένη φωτογραφία τους να γίνεται αιτία «χαβαλέ» στα social media.

VEGAS - Άννα ΜΑρία Αντίππα

Οι VEGAS και η Στέλλα Καλλή έρχονται να προστεθούν στις πρόσφατες σημαντικές μεταγραφές της Έλλης Κοκκίνου και τουΜύρωνα Στρατή, καθώς και στην πολυετή ανανέωση του συμβολαίου του εξαιρετικά ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη.

 

greekaffair.gr