«Βόμβα» Ζωής Κωνσταντοπούλου! «Οι εκλογές και η νίκη Τσίπρα του 2015 είχαν στοιχεία νοθείας»

 

Σε «κατάλυση της Δημοκρατίας που βιώνει ο ελληνικός λαός από όταν ξεκίνησαν τα μνημόνια, αλλά με τον πιο τραυματικό τρόπο όταν ο Τσίπρας πήρε το όχι του λαού και το έκανε ναι για να μείνει στην εξουσία», αναφέρθηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στο ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6».

«Οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές δεν επιδοκίμασαν την επιλογή Τσίπρα να τους εξαπατήσει αλλά δεν πήγαν να ψηφίσουν. Κανένα δημοψήφισμα δεν ανατρέπεται με εκλογές», τόνισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Εξηγώντας τον ισχυρισμό της η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «για να συντμήσουν τις συνταγματικές προθεσμίες ο κ. Τσίπρας δεν παρέλαβε την τριήμερη εντολή που προβλέπει το Σύνταγμα αλλά πήγε στον Παυλόπουλο μια στημένη συνάντηση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε τα μεσάνυχτα στην εντολή στον κ. Μεϊμαράκη για να συντμήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες».

«Όλη αυτή η προσχεδιασμένη διαδικασία είχε και χαρακτηριστικά και νοθείας. Δυστυχώς δεν έγινε η επανακαταμέτρηση» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον πρωθυπουργό είπε ότι «στον Τσίπρα οι δανειστές έχουν βρεει το καλυτερο μαθητή που εκτελεί με τον πιο πειθήνιο τρόπο τις εντολές τους» προσθέτοντας ότι ο χαρακτηρισμός «σκυλάκι της Μέρκελ» «είναι και ήπιος».

Όπως τόνισε η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου «όταν έχεις ψηφίσει μέτρα λιτότητας συγκεκριμένα μέχρι το 2022, όταν έχεις δεχθεί εποπτεία της χώρας μέχρι το 2060 και όταν έχεις υπογράψει την παράδοση της δημόσιας περιουσίας στο Λουξεμβούργο έως το 2114».

Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση της  Περιστέρας Μπαζιάνα ότι «κλαίω κάθε 5 Ιουλίου» η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι πρόκειται για στημένο επικοινωνιακό τέχνασμα και ότι «οι ευτελεστικές δηλώσεις όσων ξεδιάντροπα καταπάτησαν τη λαική εντολή προκαλούν. Όταν επωφελείσαι των σχέσεων με τον πρωθυπουργό για να ανέβεις επαγγελματικά και όταν χρησιμοποιείς το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά για την προσωπική σου προβολή είναι εξαιρετικά προσβλητικό να λες ότι κλαις».

Χαρακτήρισε, ακόμα, «παραμύθι τα περί κακού Καμμένου και καλού Τσίπρα» ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα αν μου το προτείνει. Δεν θα ξεπλύνουμε κανέναν ως Πλεύση Ελευθερίας. Δεν κάνουμε ούτε εκλογομαγείρεμα».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε, τέλος, ότι «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή προϋποθέσεις για ένα αριστερό μέτωπο. Εμείς έχουμε θέσει τις εξής προϋποθέσεις: Καμία συνεργασία με κυβερνητικούς, καμία συνεργασία με ενδιάμεσους, καμία συνεργασία με δυνάμεις διαβρωμένες από ολιγάρχες, καμία συνεργασία με ακροδεξιούς. Εμείς απευθυνόμαστε σε ολόκληρη την κοινωνία με επίγνωση ότι χωρίς την κοινωνία όρθια δεν υπάρχει ούτε αριστερά ούτε δεξιά»