Επισκεφτήκαμε το Winepoint! Το απόλυτο στέκι του ελληνικού κρασιού.

Δίπλα από το μετρό “Ακρόπολη” και μερικά μέτρα από το Μουσείο της Ακρόπολης το Winepoint έχει εξελιχθεί σε στέκι για του λάτρεις του καλού ελληνικού κρασιού. Θεωρείτε ως ιδανικό μέρος για χαλάρωση αφού μπορεί και προσφέρει 350 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών από τις καλύτερες περιοχές του ελληνικού αμπελώνα, αποκλειστικά διαλεγμένες για να σας ταξιδέψουν σε μια αληθινά μοναδική οινογευστική εμπειρία!

Επίσης, κάθε μήνα παρουσιάζει τον παράγωγο του μήνα δίνοντας έτσι την δυνατότητα να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Στο μενού θα βρείτε ποικιλίες με ιδιαίτερα ελληνικά τυριά οπως και φρεσκοκομμένα ελληνικά αλλαντικά, ενώ μην ξεχάσετε να ζητήσετε να δοκιμάσετε της περίφημες δροσιστικές σαλάτες που υπάρχουν στο μενού.

Στο Winepoint θα βρείτε επίσης Ελληνικά αποστάγματα και μπίρες καθώς και πρωτότυπες ποικιλίες ελληνικών τυριών και αλλαντικών. Αν πάλι σας αρέσει πολύ αυτό που θα πιείτε, μπορείτε να το αγοράσετε και για το σπίτι αφού υπάρχει η δυνατότητα αγοράς φιαλών για να τις απολαύσετε και στο χώρο σας και να το συνοδεύσετε με πρωτότυπα δώρα και αξεσουάρ για το κρασί.

Στο Winepoint πραγματοποιούνται οινογνωστικές συναντήσεις για… πρωτάρηδες αλλά και ψαγμένους στο κρασί και αφιερώματα σε οινοπαραγωγούς, μουσικές βραδιές & events και όλα αυτά με κέφι και μεράκι για την ποιότητα & τη γεύση!

Οι τιμές ξεκινούν από 4 ευρώ για το ποτήρι κρασιού και υπάρχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες που προσφέρονται σε ποτήρι. Κάθε ποτήρι κρασί συνοδεύεται από ένα ατομικό πιάτο με αλλαντικά, τυριά και finger food με γεύση από Ελλάδα χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ εάν… πεινάτε πολύ μπορείτε να δοκιμάσετε τις χορταστικές ποικιλίες φρεσκοκομμένων αλλαντικών και τυριών του καταλόγου.

Το Winepoint λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι και μετά.

Περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας και για κρατήσεις στο τηλ: 210-9227050.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα events και τις προσφορές του Winepoint στο Facebook fan page

Winepoint: Α. Διάκου & Πορινού 2 – Σταθμός Μετρό “Ακρόπολη”