Καλημέρα και καλή εβδομάδα ξεκινάμε την εβδομάδα μας με μια νηστίσιμη συνταγή Ξιφίας Σουβλάκι του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ .

 

 

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΙΛΟ ΞΙΦΙΑ

3 ΤΟΜΑΤΕΣ ΣΦΙΧΤΕΣ ή ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

½ ΚΙΛΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ

2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ

3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΛΑΔΙ

½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΡΙΓΑΝΗ

ΑΛΑΤΙ

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

 

Πλένουμε το ψάρι το στραγγίζουμε και το κόβουμε σε μικρούς κύβους, το βάζουμε σε μια λεκάνη. Κόβουμε τις τομάτες τα κρεμμύδια τις πιπεριές τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε όλα στη λεκάνη, πασπαλίζουμε με αλάτι και ρίγανη προσθέτουμε το λάδι, ανακατεύουμε ,σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να μαριναριστούν. Παίρνουμε σουβλάκια και περνάμε τα υλικά μας εναλλάξ ,ψήνουμε στη σχάρα και τα περιχύνουμε με το ζωμό τους.