Τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά  αποτελούν για  μικρούς και μεγάλους, την ομορφότερη εποχή ολόκληρου του χρόνου, την οποία και περιμένουμε  πάντοτε με μεγάλη χαρά και εορταστική διάθεση.

Η εικόνα του στολισμένου Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η ιδιαίτερη διακόσμηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων, ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του,η διάφορες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τα εξαιρετικά εορταστικά εδέσματα που συνοδεύουν οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης, συντελούν στο να περιμένουμε αυτήν τη μοναδική γιορτή με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Ιδιαίτερα -και για ευνόητους λόγους- την περιμένουν τα παιδιά.

Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης έφτασε και φέτος. Χιλιάδες ομογενείς θα προσέλθουν αύριο στους ναούς και στη συνέχεια στο οικογενειακό γιορτινό τραπέζι. Τέτοιες μέρες επιβάλλεται να μη λησμονούμε τους ηλικιωμένους μας, τους ανήμπορους, τους φτωχούς.

Ας φροντίσουμε με την παρουσία μας κοντά τους, με έναν καλό λόγο, με ένα συμβολικό δώρο να γιορτάσουν και αυτοί τα φετινά Χριστούγεννα και να αλλάξουμε την νέα χρόνια γεμάτη από αγάπη, χαμόγελα , και ανθρώπους που αγαπάμε …

Χρόνια πολλά από όλοι την ομάδα του www.Greekaffair.gr

Καλή πρωτοχρονιά ….