Περισσότεροι από 1.228.000 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ το 3ο live

Πρώτο στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ κοινού με ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ 34,6% ΚΑΙ ΣΤΟ 15-44 ΜΕ 37%

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

your-face-sounds-familiar-3-live

Ξεχωριστό, ανατρεπτικό και με πρωταγωνιστές κάποιους από τους σπουδαιότερους Έλληνες και διεθνείς stars της μουσικής βιομηχανίας ήταν και το 3ο Live του «Your Face Sounds Familiar». Οι 10 ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι στο 3ο Live ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο προσωπικότητες- θρύλους- όπως, η  Meghan Trainor, η Adele, η  Ρένα Βλαχοπούλου, η  Christina Aguilera και φυσικά μας εντυπωσίασαν με τις μεταμορφώσεις τους.

Το 3ο Live του «Your Face Sounds Familiar» αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος έφτασε στο 34,6%, ενώ το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 37%. Το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 49,5%.

Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, το «Your Face Sounds Familiar» επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο του κοινού με 33,2% και στο δυναμικό κοινό 15-44 με 35,3% κερδίζοντας προβάδισμα 22,7 μονάδων από το κανάλι που ακολουθεί! Η μεγαλύτερη όμως διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με 47,2%, με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να εκτοξεύεται στις 32,9 μονάδες!

ΖΩΝΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.04.2016  (21:15-25:21)

Οι διαγωνιζόμενοι μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν πως στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν!

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ξεσήκωσε το κοινό ως Ozzy Osbourne. Η Αποστολία Ζώη ενσάρκωσε τη Νατάσα Μποφίλιου σε μια συγκλονιστική ερμηνεία ενώ ο Όθωνας Μεταξάς μας παρουσιάστηκε ως Χρήστος Αυγερινός. Ο Γιάννης Κρητικός ως MundianTuBachKerahi μας χάρισε μια ξεχωριστή ερμηνεία.

Η Βαλέρια Κουρούπη εμφανίστηκε στη σκηνή του show ως Γιάννης Χαρούλης, και ο Βαλάντης, καθήλωσε με την εκπληκτική ερμηνεία του ως Δήμητρα Γαλάνη. Δυνατή και ιδιαίτερα συγκινησιακή η ερμηνεία της Ματθίλδη Μαγγίρα ως Ρένα Βλαχοπούλου. Ένα άκρως επιτυχημένο performance ως Meghan Trainor απολαύσαμε από την Ελένη Καρακάση. Η Josephine Wendel μεταμορφώθηκε σε Christina Aguilera και ο Δήμος Μπέκε σε Γεωργία Βασιλειάδου!

Πρώτη σε ψήφους από τους κριτές, τους συμπαίκτες και το κοινό αναδείχθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία πρόσφερε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο «Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας».

Με περισσότερες εκπλήξεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 24 Απριλίου 21:15, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά, με τους παίκτες στους εξής ρόλους:

Γιάννης Κρητικός – Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Βαλέρια Κουρουπή – Τζένη Καρέζη

Αποστολία Ζώη – Beyonce

Όθωνας Μεταξάς – Paul Anka

Δήμος Μπέκε – Γιώργος Μαζωνάκης

Ελένη Καρακάση – Μαίρη Λίντα

Βαλάντης – Γιώργος Ξανθιώτης

Σταμάτης Γαρδέλλης – Σταν

Josephine – Passenger

Ματθίλδη Μαγγίρα – Άννα Βίσση