Καινούργιο επεισόδιο κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο netwix.gr

carousel_zita_04 g.a

Αν νομίζατε πως η Άννα Μαρία έχει δοκιμάσει τα πάντα είστε γελασμένοι! Το κορίτσι που αγαπήσατε μέσα από το netwix.gr και απολαμβάνετε πλέον και στο ΟΛΑ Μπιπ του ΑΝΤ1, το κορίτσι που τόλμησε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, διαδήλωσε για την επιστροφή του Μήτρογλου στα πάτρια εδάφη, άντεξε τον Μπογδάνο για 10 ολόκληρα λεπτά, μπουγέλωσε τον Άδωνη Γεωργιάδη, κατατρόπωσε την Κατερίνα Στικούδη και την Ευαγγελία Αραβανή, έπλυνε αμάξια με καυτό σορτσάκι και μαγιό… επιστρέφει δριμύτερο και αποφασισμένο να ανταποκριθεί σε κάθε δική σας πρόκληση!

Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο του νέου κύκλου, που προβάλλεται αποκλειστικά στο netwix.gr, η Άννα Μαρία κοιμάται στην μέση μιας πλατείας, βάφει τα μαλλιά της μπλε, τραγουδάει για τον Ηρακλή και κάνει Cinema, ενώ στο δεύτερο επεισόδιο, επισκέπτεται ένα Sex Shop, δοκιμάζει διάφορα προϊόντα και παίζει… με μια πλαστική κούκλα!

annamaria1g.a3

Δείτε τα δύο νέα επεισόδια αλλά και όλα τα παλιά στο www.netwix.gr/zitamouotithes

Και αν έχετε φαντασία, η Άννα Μαρία σας προσκαλεί και σας προκαλεί να της στείλετε μέσω των social media όποια αστεία αποστολή επιθυμείτε να εκτελέσει. Ζητήστε της ό,τι θέλετε και δείτε την να προσπαθεί να το πραγματοποιήσει, ξεπερνώντας τον εαυτό της με πολύ χιούμορ, εκπλήξεις και απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Όλα όσα πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας μέσα από αυτό τον πρωτότυπο οδηγό επιβίωσης, αποκλειστικά για γυναίκες!

 

greekaffair.gr