Ο Σπύρος Σούλης έρχεται κάθε εβδομάδα, για να σας αποκαλύψει τα πιο ακραία, τολμηρά και ριψοκίνδυνα… ζόρικα επαγγέλματα που είδατε ποτέ ή που θα μπορούσατε να έχετε φανταστεί!

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 3

Ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από αυτά; Πώς ζουν και πώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά τους; Τα όρια και οι αντοχές δοκιμάζονται και ο κίνδυνος κάποιες φορές υπερβαίνει τη λογική!

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 11

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και… «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα»!

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 21

Στο τρίτο επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως εναερίτης επισκευαστής ανεμογεννήτριας και δοκιμάζει ένα από τα πιο high tech επαγγέλματα της σειράς. Όταν το φτερό μιας ανεμογεννήτριας καταστρέφεται από φυσικά φαινόμενα, ο Σπύρος Σούλης είναι εκεί μαζί με τους αρμόδιους εναερίτες για να το επισκευάσουν. Τι θα δούμε; Αναρρίχηση στα 100 μέτρα από το εσωτερικό της ανεμογεννήτριας και «γλίστρημα» πάνω στο γιγάντιο φτερό μήκους 45 μέτρων για μια επισκευή που ελάχιστοι επαγγελματίες στην Ελλάδα μπορούν να φέρουν εις πέρας.

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 20

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 22

Στο ίδιο επεισόδιο, γνωρίζει το επάγγελμα του ναυπηγοεπισκευαστή. Στο Ναυπηγείο Σαλαμίνας, τα Ζόρικα Επαγγέλματα συναντούν τη μοναδική επαγγελματία δύτρια στην Ελλάδα – ίσως και στην Ευρώπη, Βαρβάρα Μαναγού. Μαζί της, ο Σπύρος βουτάει στο βυθό της θάλασσας για να ανασύρει μια άγκυρα απο τάνκερ βάρους 14 τόνων. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο επικίνδυνη αφού μετά την κατάδυση, ο Σπύρος επιχειρεί να κάνει υδροβολισμό σε ένα παλιό πλοίο, χρησιμοποιώντας μηχανήματα με πίεση 2500 bar, κάτι που απαιτεί εξαιρετικά μεγάλη προσοχή, αφού με μια απρόσεκτη κίνηση το νερό μπορεί να κόψει τα δάχτυλα σαν ξυράφι.

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 24

Απολαύστε τα πιο ζόρικα επαγγέλματα από αυτή την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 23:15 στον ΑΝΤ1!

FINAL ANEM - NAYPHGEIO 26

 

 

greekaffair.gr